Dissabte, 17 de juliol, al parc aquàtic de l’Illa Fantasia es va organitzar el I Torneig Illa Fantasia. Es jugava en un sol matí a 3’+2” i en dos grups, el que agrupava els sub-8 i sub-10 i per una altra les categories de sub-12, sub-14 i sub-16. Un cop finalitzades les rondes, els 4 primers d’un grup van jugar contra els 4 primers de l’altre a eliminatòries, fins que només van quedar dos esportistes per jugar la gran final.

Del grup de sub-8 i sub-10 els quatre primers van ser l’Adrià Perez (Tona-Crema) i en Jordi Linares (Montornès) amb 8 puns i seguits del Josep Marsal (Amposta) amb 7 i l’Eloi Puerto (Llinars) amb 6 punts. Del grup dels grans, L’Hugo Uber (Catalonia-Joviat) amb 8.5 punts, seguit del Marc Lozano (Sant Cugat) amb 8, Arnau Pino (Santa Eugènia) amb 7 i la medalla de bronze als campionats estatals de la seva categoria, la Laia Garcia (Martorell) amb 6 punts.

A l'esquerra els 4 primers de sub-8 i sub-10 i a la dreta els 4 primers de les categories sub-12, sub-14 i sub-16.

Un cop jugats els quarts de final i semifinals, van quedar l’Hugo Uber i el Marc Lozano, d’on va sortir el flamant guanyador del campionat, el Marc Lozano. Els premiats van tenir regals i entrades per al parc aquàtic en una altra ocasió.

Fotografies dels esportistes premiats.

Moltes gràcies a tots els participants en el torneig, juntament amb familiars que van poder gaudir tot el matí d’escacs i una tarda de piscines, l’arbitratge per part d’en Jesús Caballero i l’esforç de l’empresa Illa Fantasia per dur a terme aquest torneig.

Classificacions finals