Aquest cap de setmana comença la Lliga Catalana d'escacs. Aquest és el campionat per equips més important que organitza la Federació Catalana d'Escacs i on participen 500 equips de tot Catalunya. Un total de 3500 esportistes estaran en joc tant el dissabte a la tarda, a Divisió d'Honor, com el diumenge matí, a la resta de categories.

La Divisió d'Honor es juga el dissabte a la tarda, a partir de les 16:30 hores. En aquesta categoria el Barberà intentarà revalidar el títol de la temporada passada, però no ho tindrà fàcil, ja que els equips de la màxima categoria volen guanyar el títol de campió de Catalunya. Cada setmana es retransmetran dos matxos i es podran seguir per diferents plataformes d'escacs i a l'ENLLAÇ

La resta de categories es juga el diumenge al matí, a les 9:30 hores, a diferents clubs d'escacs d'arreu, on els equips busquen quedar campions dels seus grups per l'any que ve jugar a una categoria superior.

Des de la Federació Catalana d'Escacs animem a tots els equips participants a utilitzar el #lligaescacs i #lligacatalanaescacs a les seves xarxes socials i fer difusió d'aquest campionat i del nostre estimat esport. 

Tota la informació dels emparellaments, resultats, classificacions i demés la trobareu al web http://escacs.cat i a l'apartat de la LLiga Catalana.

Molta sort a tots.