Circular CAT 37/2022 Lliga Catalana 2023. Divisió d’Honor.
El calendari de competició de la Divisió d'Honor catalana és 21, 28 de gener, 4, 11, 18, 25 de febrer, 4, 11, 18, 25 de març i 15 abril de 2023.


Per la segona fase, després de la setena ronda, el primer grup resultant jugarà quarts de final, semifinals i final, el que fa 3 rondes més, 10 rondes en total. El segon grup resultant jugarà 4 rondes més, 11 rondes en total.


Per tal que els dos grups coincideixin a la ronda final, el dia 15 d'abril de 2023, que és quan es decidirà tant el guanyador de la categoria com els descensos, el primer grup té una ronda de menys.


Malgrat que ahir es va publicar que el descans per aquest primer grup seria a la ronda 10, decisió aprovada per la Junta Directiva, i donat que abans d’aquesta publicació es va informar oficialment a alguns clubs que el descans seria a la ronda 8, la Federació reconsidera la seva decisió i mantindrà la ronda de menys que no jugarà el primer grup pel dia 11 de març, és a dir, a la vuitena ronda, per no perjudicar aquests equips respecte a la informació que es va donar amb anterioritat a aquesta publicació.


Així i tot, informem que de cara a les futures competicions de Lliga Catalana, en Divisió d’Honor, la ronda de descans, tal com va decidir i aprovar la Junta Directiva, serà a la ronda 10.