Barberà i Barcelona primers dels Grups I i II de Divisió d'Honor

Ens apropem a la recta final de la Lliga Catalana 2023. A la Divisió d'Honor ha finalitzat la primera fase on es decideixen quins equips opten al títol i quins juguen el grup del descens.

En el Grup I, el campió ha estat el Barberà empatat a punts amb el Valls, els dos equips van finalitzar amb uns meritoris 6,5 de 7 però amb millor desempat pels vallesans. Foment i Ateneu Colon van classificar per al títol on el Foment va jugar un matx decisiu contra l'Andorra per assegurar la classificació. L'Ateneu Colon va caure derrotat per la mínima contra el Valls, tot i perdre, van donar molta guerra a uns dels equips favorits a guanyar el títol. Andorra, Lira Vendrellenca, Cor de Marina i Sant Cugat seran al grup per evitar el descens.

Pel que fa al Grup II, el Barcelona es va emportar el primer lloc empatat amb el Colon Sabadell Chessy amb 6 de 7 però amb pitjor desempat, tots dos hi seran a la lluita per al títol juntament amb el Platja d'Aro i el Figueres que van quedar tercer i quart respectivament. Sant Andreu, Olot, Mollet i Cerdanyola han caigut al grup del descens i lluitaran contra els equips de l'altre grup on baixaran els tres últims classificats, recordem que els punts que han fet a la primera fase se sumen amb els que facin en la segona fase.


Vista previa Lira Vendrellenca - Barberà


També tenim els emparellaments dels quarts de final i de la primera ronda del Grup del descens en aquest ENLLAÇ.

A Primera divisió no hi ha hagut molt moviment pel que fa als primers llocs. Al Grup I encara domina el Tres Peons- EDAMI amb 7 de 7 on es va imposar al Catalonia-Joviat per 3-7, el Llinars HGCRenting va segon amb 6 de 7.

Al grup II, el Vila Olímpica continua encapçalant la classificació amb 6,5 de 7 on es va imposar contundentment al Sant Boi per 1,5-8,5, el Terrassa el segueix de molt a prop amb només un punt de diferència respecte als del Poblenou.

A la Segona Divisió tampoc tenim molts canvis, al Grup de Barcelona continua dominant el Foment B amb 7 de 7. Al Grup de Girona, l'Ateneu Colon B segueix primer empatat a punts amb el Calldetenes. Al grup de Lleida, el Tres Peons B manté el lideratge amb 6,5 de 7 i a Tarragona encara domina el Vilafranca on si guanya aquest diumenge serà matemàticament equip de Primera Divisió.