CLUBS

JUGADORS

TORNEIGS

LLIGA CAT.

CIRCUIT

RETRANSMISSIONS

Destacats

 
 
 
 
 

XCII Campionat de Catalunya Absolut Individual

Hotel 4R Salou Park Resort

Bases

De l'11 al 18 de maig de 2024

XXXVIII Campionat de Catalunya de Veterans

Hotel 4R Salou Park Resort

De l'11 al 19 de maig de 2024

 

Dia 28 de juny, avui és un dels dies més durs del campionat, ja que es juguen 3 rondes el mateix dia. (9.00 h., 11.30 h. i 17.00 h.)

A la reunió de delegats es va acordar de que la ronda de la tarda seria a les 17.00 h. per tal de deixar més temps als joves escaquistes per descansar, ja que d’un principi a les bases estava indicat per jugar a les 16.00 h. la qual cosa, l’expedició catalana agraeix a l’organització aquest canvi.

Al migdia hem anat a dinar i encara ens ha quedat temps per preparar una mica als petits. Jordi Morcillo, consciència als jugadors de la importància de no córrer a l’hora de jugar, ja que s’estan fent molts errors, pel motiu de córrer a les partides, errors que a les preparacions i concentracions ja els tenim superats. També és molt important que s’ho passin bé jugant aquest esport i els resultats poc a poc arribaran.

preparacio

Finalitzada la tercera ronda de la tarda, els resultats no han estat del tot satisfactoris, però ens mantenen vius en la classificació a l’espera de les dues rondes que falten.

Aquestes dues rondes que falten són de molta importància puntuar.

Jordi Camprubí ha fet 2 punts dels 3 possibles, acumulant un total de 5 punts i jugant demà a la 3a taula.

Aitor Funes, al igual que el seu company, també ha fet 2 punts dels 3 possibles, acumulant un total de 5 punts i jugant demà a la 6a taula.

Foix Torrents, només ha pogut aconseguir 1 punt dels 3 possibles, tot i que l’última partida tenia moltes opcions de puntuar, però l’esgotament del dia, ha fet que li passes factura.

Per als dos germans Shneyderis, no ha estat una bona jornada, ja que Ilya només ha puntuat a la primera ronda del matí i Mihael unes taules a la segona ronda del matí, aquestes taules amb una mica de sort, ja que estava amb desavantatge però el seu contrincant no sabia com prosperar la posició.

Esperem que les dues últimes rondes siguin productives per l’expedició catalana, i un molt bon viatge de tornada, al igual que bon viatge d’arribada per l’expedició sub10, que arriben el mateix dia que marxen els sub8.

Preguntes Freqüents

Botiga en línia

Cercador

Galeria Flickr