CLUBS

JUGADORS

TORNEIGS

LLIGA CAT.

Lliga catalana

CIRCUIT

RETRANSMISSIONS

Destacats

 
 
 
 
 

Obert CCCB

Circular CAT/EBA 22/2022 Obert Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB)

El dia 8 d'octubre al matí al CCCB (Barcelona).

FORMULARI

XVIII Circuit Català d'Oberts Internacionals d'Escacs

Pàgina web Circuit Català

Es poden consultar les classificacions Generals i de trams

Adéu a les places de podi per al Llibert Céspedes després de perdre contra el Sebastian Reyes, de Madrid. La partida va ser lluitada fins l'últim moment, però no el Llibert no va poder guanyar. Al perdre les dues últimes rondes el Llibert es queda amb 6 punts.

Del matx entre catalans, el Nico va guanyar al Jaume Foix fent escac i mat i així aconseguint també 6 punts. El Jaume es va quedar amb 5  després d'unes últimes rondes poc disputades.

Read more...

RONDA 7 I 8

Últim dia de doble ronda i comença la recta final del campionat. El Llibert ha guanyat a la Deva Estevez, de Madrid, després d’unes quatre hores de joc i d’estar inferior en un final, però no ha estat l’últim en acabar, ja que el Pau ha acabat més tard que el Llibert. Malauradament, el Pau ha perdut contra l’andalús Salvador Perez. El Jaume Foix ha demanat taules, un cop passada la jugada 30, com indiquen les bases, i li han acceptat, ja que era un final amb poques possibilitats per a tots dos. El Sergi, el Dani i el Josep han fet taules a la seva partida, tot i que en alguna es podia fer més. El Nico i la Vinyet han guanyat, mentre que la partida entre el Marc i l’Adan ha quedat en taules. Per contra, el Jorge ha pedut.

Read more...

RONDA 6

Ronda negre per als jugadors i jugadora catalans. El dia de ronda única hem aconseguit 3 punts d’11 possibles. El Llibert, el Pau i el Dani Álvarez han guanyat les seves partides, on el Llibert i el Pau han estat de nou els darrers catalans en acabar. La resta de jugadors han perdut: el Jaume s’ha deixat un peó central i poc a poc ha anat perdent, el Sergi Prats s’ha descuidat el mat, el Nico Jiménez ha entrat a un final de peons inferior, el Josep Navajas s’ha deixat fer una descoberta i ha quedat perdut, el Marc i l’Adan han anat jugant la seva partida fins que el contrari els ha superat, i la Vinyet, tot i que tenia qualitat de més, no ha vist que li feien mat.

IMG 0307 200x130

Els catalans Adan Sierra i Dani Alvarez que jugaven un al costat de l'altre.

Avui ha estat el dia dels cacaolats calents per a dos dels nostres jugadors perquè no es trobaven bé i, amb la col·laboració dels pares, hem hagut de fer viatges al bar.

Per a demà, dia de doble ronda, tenim al Llibert amb 5 punts, el Pau Pueyo amb 4’5 i el Jaume Foix amb 4. El Sergi, el Nico, el Dani i el Josep amb 3 punts, el Jorge, el Marc i l’Adan amb 2’5 i a la Vinyet amb 1’5. Ànims que demà serà un dia dur i ja estem a la recta final.

RONDA 4 I 5

Avui, dia de doble ronda, hi h hagut resultats diversos. El Llibert Cespedes ha guanyat al Pablo Cubells, de València, en una hora, després d’entrar en una partida preparada, però per la tarda el Llibert no ha pogut superar al número 1 de rànquing, l’aragonès Ginés. El Sergi Prats ha perdut al matí amb un canari i a la tarda amb el Jaume Foix, qui ha guanyat un peó i la pattida, que aquest matí també ha guanyat bé al seu contrari.

IMG 0285 800x600

Partida entre el Sergi Prats i el Jaume Foix, tots dos jugadors catalans.

Read more...

Preguntes Freqüents

Botiga en línia

Cercador

Galeria Flickr