CLUBS

JUGADORS

TORNEIGS

LLIGA CAT.

CIRCUIT

RETRANSMISSIONS

Destacats

 
 
 
 
 

XCII Campionat de Catalunya Absolut Individual

Hotel 4R Salou Park Resort

Bases

De l'11 al 18 de maig de 2024

XXXVIII Campionat de Catalunya de Veterans

Hotel 4R Salou Park Resort

De l'11 al 19 de maig de 2024

Copa Catalana 2024

Bases de la Copa Catalana 2024

Equips classificats

Resultats i Classificacions:

DH - 2DIV - PREF - 1Cat - 2Cat - 3Cat

Galeria d'imatges

Jugador a jugador després de dues rondes

Àlex Ventura. 2 punts de 2 partides. Ha jugat i guanyat dues partides tàctiques amb alternatives pels dos jugadors. Està resolent en situacions de joc complexe. Manté intactes les seves opcions a mantenir les primeres posicions.

Ferran Cervelló. 2 punts de 2 partides. Se li han presentat dues partides de joc posicional on ha guanyat després de superar alguna posició delicada. La partida de la tarda ha rematat un interessant i llarg final.

Max Orteu. 2 punts de 2 partides. Està mostrant un joc força consistent i dominant les partides que ha jugat. Bon remat a la partida de la tarda.

Oriol Serra. 2 punts de 2 partides. Interessants i lluitades partides que ha guanyat l'Oriol després de superar moments de complicacions tàctiques.

Eduard Prujà. 1'5 punts de 2 partides. Ha mostrat un joc força consistent a les dues partides. Especialment la de la tarda ha resultat interessant i amb alternatives pels dos jugadors. Durant força estona tenia dama d'avantatge per tres peces menors. Lluitadíssima partida amb taules finals.

Pere Garriga. 1 punt de 2 partides. De moment ha iniciat el torneig amb dues taules força lluitades. Està mostrant un sòlid joc, però no ha acabat de rematar. Encara es troba en situació de reaccionar en properes rondes.

Guillem Salagran. 1 punt de 2 partides. Porta dues partides amb algunes alternatives i irregularitats en el joc; però està mostrant molt tranquilitat i reacció en determinats moments. A partir de ronda 3 aniran arribant els punts.

Eduard Salagran. 1 punt de 2 partides. Notable partida guanyada a ronda 1. La ronda 2 ha sabut sortint-se d'una situació delicada i per moments semblava que guanyava, finalment no ha estat així, però està mostrant força solidesa.

Oriol Panadès. 1 punt de 2 partides. Interessant inici de torneig. Bona primera partida guanyada, després ha lluitat molt i amb possibilitats contra un dels primers del ranking.

sub 16 salobrea 2014 - cpia

 

Preguntes Freqüents

Botiga en línia

Cercador

Galeria Flickr