CLUBS

JUGADORS

TORNEIGS

LLIGA CAT.

Lliga catalana

CIRCUIT

RETRANSMISSIONS

Destacats

 
 
 
 
 

Obert CCCB

Circular CAT/EBA 22/2022 Obert Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB)

El dia 8 d'octubre al matí al CCCB (Barcelona).

FORMULARI

XVIII Circuit Català d'Oberts Internacionals d'Escacs

Pàgina web Circuit Català

Es poden consultar les classificacions Generals i de trams

Gran actuació de les nostres jugadores en aquesta última ronda i en tot el torneig. Elisabet Ruiz, va aconseguir la victòria i es proclama  campiona d`Espanya fèmina per millor desempat que l’andalusa Maria del Carmen Ordoñez. Laura Martín, amb la victòria en l’ultima ronda aconsegueix el bronze en les fèmines, mentre que Gal·la Garcia-Castany, que va aconseguir entaular una partida on tenia gran desavantatge, es queda en quarta posició.

Read more...

A falta d’una ronda, Elisabet Ruiz es col·loca líder de les fèmines al guanyar la seva partida i al tenir millor desempat que l’altra jugadora catalana Gal·la García que va entaular i també aconsegueix sumar 4,5 punts dels 8 possibles. Un punt per sota, amb 4 de 8, segueix Laura Martín, que va ser derrotada ahir en una dura partida i manté les opcions al tenir el millor desempat de les tres jugadors. En el quadre masculí, Pere Garriga va aconseguir la victòria i amb 6 punts dels 8 possibles segueix tenint opcions de podi.

Read more...

Aquesta ronda no ha anat gens bé pels nostres jugadors masculins que tenien opcions al títol. Pere Garriga ha portat la iniciativa en la seva partida, però el seu rival ha aguantat bé els seus atacs i una errada en el final ha fet que perdés la partida i amb ella les opcions al títol, ara amb 5 punts de 7 possibles ha de guanyar les dues següents rondes per aspirar a entrar en el podi. Per la seva banda, Pau Juan ha derrotat la jugadora catalana Laura Martín i amb 5 punts continua tenint opcions d’entrar en el podi, Laura Martín amb aquesta derrota segueix amb 4 punts i líder de les jugadores fèmines en el torneig.

Read more...

Bon resultats en general en aquesta ronda pels jugadors catalans. Carles Díaz tornà ha guanyar la seva partida, en una mala apertura del seu rival, i amb 4,5 punts dels 5 possibles continua en la part alta de la classificació. Laura Martín també aconseguir una còmoda victòria davant el seu rival, i amb 4 punts dels 5 possibles continua destacada en el primer lloc de les jugadores fèmines que l’hi donaria accés a representar-nos en el proper mundial. Pere Garriga, també obtingué la victòria, i amb 4 punts dels 5 possibles continua amb opcions d’optar a  podi en el campionat.

Read more...
Page 1 of 2

Preguntes Freqüents

Botiga en línia

Cercador

Galeria Flickr