CLUBS

JUGADORS

TORNEIGS

LLIGA CAT.

CIRCUIT

RETRANSMISSIONS

Destacats

 
 
 
 
 

XCII Campionat de Catalunya Absolut Individual

Hotel 4R Salou Park Resort

Bases

De l'11 al 18 de maig de 2024

XXXVIII Campionat de Catalunya de Veterans

Hotel 4R Salou Park Resort

De l'11 al 19 de maig de 2024

Copa Catalana 2024

Bases de la Copa Catalana 2024

Equips classificats

Resultats i Classificacions:

DH - 2DIV - PREF - 1Cat - 2Cat - 3Cat

Galeria d'imatges

Bon resultats en general en aquesta ronda pels jugadors catalans. Carles Díaz tornà ha guanyar la seva partida, en una mala apertura del seu rival, i amb 4,5 punts dels 5 possibles continua en la part alta de la classificació. Laura Martín també aconseguir una còmoda victòria davant el seu rival, i amb 4 punts dels 5 possibles continua destacada en el primer lloc de les jugadores fèmines que l’hi donaria accés a representar-nos en el proper mundial. Pere Garriga, també obtingué la victòria, i amb 4 punts dels 5 possibles continua amb opcions d’optar a  podi en el campionat.

Bon resultats en general en aquesta ronda pels jugadors catalans.

Carles Díaz tornà ha guanyar la seva partida, en una mala apertura del seu rival, i amb 4,5 punts dels 5 possibles continua en la part alta de la classificació.

Laura Martín també aconseguir una còmoda victòria davant el seu rival, i amb 4 punts dels 5 possibles continua destacada en el primer lloc de les jugadores fèmines que l’hi donaria accés a representar-nos en el proper mundial.

Pere Garriga, també obtingué la victòria, i amb 4 punts dels 5 possibles continua amb opcions d’optar a  podi en el campionat.

Pau Juan, també guanyà la seva partida, en un final amb clara avantatja i amb 3,5 dels 5 punts possibles continua amb opcions de podi.

En el duel català, Gal·la García i Alexandre Pinsach firmaren tables després d’una llarga i disputada partida. Gal·la aconseguí una clara avantatja però Alexandre Pinsach maniobrà correctament i força les tables per xec continu. D’aquesta manera, els 2 jugadors obtenen 3 punts dels 5 possibles.

Maxim Ventura, ahir amb alguns problemes de salut durant la ronda, va perdre la seva llarga partida (últim en acabar) en un final que semblava igualat i que al seu rival va estar ben apunt de caure-l’hi la bandera. Així doncs es mante amb 3 punts dels 5 possibles.

Si podem dir que algú va tindre un mal dia, aquest és el cas de Carlos Rojano, el nostre jugador venia de perdre ja en la ronda del matí, i en una mala partida si comparem al nivell que ens té acostumats, perdé la segona per la tarda i amb 2,5 gairebé podem dir que perd totes les opcions d’optar a podi. Des d’aquí l’animem per a què es refaci i aconsegueixi tots els punts possibles fins a finalitzar el torneig.

Elisabet Ruiz, firmà tables en una partida molt igualada des del principi fins a la fi i suma la meitat dels punts (2,5 de 5 possibles)

Oriol Porta també va perdre la seva partida, en un mal començament va anar igualant la partida però no va poder acabar de remuntar i es queda amb 2 punts dels 5 possibles.

IMG00421-20140730-1041

Preguntes Freqüents

Botiga en línia

Cercador

Galeria Flickr