CLUBS

JUGADORS

TORNEIGS

LLIGA CAT.

Lliga catalana

CIRCUIT

RETRANSMISSIONS

Destacats

 
 
 
 
 

Aquesta ronda no ha anat gens bé pels nostres jugadors masculins que tenien opcions al títol. Pere Garriga ha portat la iniciativa en la seva partida, però el seu rival ha aguantat bé els seus atacs i una errada en el final ha fet que perdés la partida i amb ella les opcions al títol, ara amb 5 punts de 7 possibles ha de guanyar les dues següents rondes per aspirar a entrar en el podi. Per la seva banda, Pau Juan ha derrotat la jugadora catalana Laura Martín i amb 5 punts continua tenint opcions d’entrar en el podi, Laura Martín amb aquesta derrota segueix amb 4 punts i líder de les jugadores fèmines en el torneig.

Aquesta ronda no ha anat gens bé pels nostres jugadors masculins que tenien opcions al títol.

Pere Garriga ha portat la iniciativa en la seva partida, però el seu rival ha aguantat bé els seus atacs i una errada en el final ha fet que perdés la partida i amb ella les opcions al títol, ara amb 5 punts de 7 possibles ha de guanyar les dues següents rondes per aspirar a entrar en el podi.

Per la seva banda, Pau Juan ha derrotat la jugadora catalana Laura Martín i amb 5 punts continua tenint opcions d’entrar en el podi, Laura Martín amb aquesta derrota segueix amb 4 punts i líder de les jugadores fèmines en el torneig.

Carles Díaz, ha perdut la seva partida tot i agafar avantatge en l’inici, aquesta derrota l’allunya del podi després d’un bon inici en el torneig.

Maxim Ventura també suma 4,5 punts després d’entaular amb el Mestre Fide valencià, Francisco Montoliu en una partida en que ha realitzat una gran lluita i ha denegat les tables a un rival teòricament més fort, encara que finalment la posició no donava per a més.

Carlos Rojano, després de la mala jornada de dimecres on va perdre les dues partides, segueix intractable i ha guanyat la seva partida sense grans problemes, sumant 4,5 punts dels 7 possibles.

Gal·la García, tot i que semblava podia traure alguna cosa positiva en la seva partida, ha acabat perdent i desaprofitant l’oportunitat de superar a Laura Martín en la general, amb 4 punts dels 7 possibles continua en segon lloc de les fèmines.

Alexandre Pinsach, també ha dit adéu a les seves opcions de podi en perdre una partida en que tenia clar avantatge, llàstima no hagi pogut concretar i suma un punt més.

Elisabet Ruiz ha jugat força bé contra un dels favorits en l’inici del torneig, el Mestre Fide Carlos Suarez, però la falta de temps la condemnat a la derrota i ha perdut una oportunitat de posar-se líder de les fèmines, tot i que manté intactes les seves opcions.

Oriol Porta, aquesta ronda ha jugat una molt bona partida i ha guanyat amb facilitat a la seva rival, sumant 3 dels 7 punts possibles.

Ara a per les dos últimes rondes del torneig on es decidiran les posicions finals! 

Preguntes Freqüents

Botiga en línia

Cercador

Galeria Flickr