CLUBS

JUGADORS

TORNEIGS

LLIGA CAT.

Lliga catalana

CIRCUIT

RETRANSMISSIONS

Destacats

 
 
 
 
 

A falta d’una ronda, Elisabet Ruiz es col·loca líder de les fèmines al guanyar la seva partida i al tenir millor desempat que l’altra jugadora catalana Gal·la García que va entaular i també aconsegueix sumar 4,5 punts dels 8 possibles. Un punt per sota, amb 4 de 8, segueix Laura Martín, que va ser derrotada ahir en una dura partida i manté les opcions al tenir el millor desempat de les tres jugadors. En el quadre masculí, Pere Garriga va aconseguir la victòria i amb 6 punts dels 8 possibles segueix tenint opcions de podi.

A falta d’una ronda, Elisabet Ruiz es col·loca líder de les fèmines al guanyar la seva partida i al tenir millor desempat que l’altra jugadora catalana Gal·la García que va entaular i també aconsegueix sumar 4,5 punts dels 8 possibles.

Un punt per sota, amb 4 de 8, segueix Laura Martín, que va ser derrotada ahir en una dura partida i manté les opcions al tenir el millor desempat de les tres jugadors.

En el quadre masculí, Pere Garriga va aconseguir la victòria i amb 6 punts dels 8 possibles segueix tenint opcions de podi.

Carles Díaz, guanyà la seva partida i amb 5,5 punts dels 8 possibles aspirar entrar en el Top Ten.

Amb les mateixes aspiracions, el jugador català Pau Juan que entaular la seva partida i obté 5,5 punts dels 8 possibles.

Carlos Rojano, després del dia negre que va tindre en dues derrotes seguides, segueix intractable i aconseguí una nova victòria que l’hi dona els 5,5 punts dels 8 possibles.

Maxim Ventura, va entaular la seva partida, la qual va ser en tot moment molt igualada i obté 5 punts dels 8 possibles.

Alexandre Pinsach, tot i obtindre una mica d’avantatge sobre el seu rival, no va poder passar de les taules i es queda amb 4,5 punts dels 8 possibles.

Oriol Porta, després d’un molt mal inici de torneig, aconseguí la segona victòria consecutiva i suma 4 dels 8 punts possibles.

Ànims i molta sort als nostres jugadores i jugadores per a la novena i última ronda.IMG00423-20140730-1042

Preguntes Freqüents

Botiga en línia

Cercador

Galeria Flickr