CLUBS

JUGADORS

TORNEIGS

LLIGA CAT.

CIRCUIT

RETRANSMISSIONS

Destacats

 
 
 
 
 

Retransmissió en directe de la Lliga Catalana 2024

Cada dissabte, a partir de les 16:30 hores, es retransmetran dues partides de divisió d'Honor. Aquesta setmana:

R11 Grup Títol - Final: Colon Sabadell Ionehipotecas.com - Platja d'Aro

R11 Descens: Andorra - Olot

Chess.com

Telèfon resultats (només Divisió Honor): 689.625.046

Lliga Catalana d'Escacs 2024

Final a Manresa

Dissabte, 13 d'abril de 2024

En una setmana arrenca a Platja d'Aro (Baix Empordà) el Campionat d'Escacs de la Mediterrània que té el suport de la FIDE i de l'Associació d'Escacs dels Països Mediterranis. La competició organitzada per la Federació Catalana d'Escacs també serà vàlid pel Campionat de Catalunya Individual Absolut i Femení. El torneig tindrà lloc al cèntric l'Hotel Spa La Terrassa i entre els dies 4 i 11 de novembre es disputaran les nou rondes previstes.

Les inscripcions es tancaran a l'1 de novembre. Actualment, es compte amb 34 esportistes titulats dels 64 inscrits confirmats: 5 Grans Mestres, 10 Mestres Internacionals, 9 Mestres FIDE, 2 Mestres Internacionals Femenines, 3 Mestres FIDE Femenines i 5 Mestres Catalans. Per altra banda, confirmats hi haurà la presència de països com França, Itàlia, Mònaco, Andorra, Grècia, Algèria i Espanya, a més dels esportistes catalans.

Circular de les Bases

Formulari inscripció

Inscrits

A les 10 del matí del dissabte 7 d'octubre de 2023, arrencava, a la seu de la Federació Catalana d'Escacs, el torneig anual de veterans contra jugadores. Deu veterans s'han enfrontat davant de deu jugadores en un matx de partida única al ritme clàssic de 90 minuts més 30 segons d'increment per jugada. Finalment han sortit victoriosos els veterans per 6 a 4, tot i que les jugadores ho han donat tot fins al final, lluitant tots les partides.

Read more ...

El passat dissabte 29 de juliol, amb organització d'ADEJO (Acadèmia d'Escacs Josep Oms) i la col·laboració de la Federació Catalana d'Escacs (FCE), el Mestre Internacional Alfonso Jerez Pérez va oferir una sessió de simultànies al Centre Penitenciari de Quatre Camins.

Diferents moments com el MI Alfonso Jerez fa les simultànies

Vint-i-cinc interns es varen enfrontar al mestre i varen gaudir d'un matí d'escacs amb molt bon ambient.

S'ha de destacar l'assistència del vicepresident de la FCE Ramon Chalmeta Ugas, qui va aprofitar la seva visita per coordinar amb el personal del centre la possibilitat de formar a Quatre Camins un club d'escacs federat per a participar en la temporada vinent en competicions oficials, com ara la Lliga Catalana d'Escacs a partir de gener.

La tradicional Final a 8 de la Lliga de promoció Sub12 un any més s’ha celebrat amb tota normalitat de forma presencial i amb tots els clubs classificats presents puntualment a lloc. El torneig ha tingut lloc a les instal·lacions del Club Escacs Gerunda que tenen al Centre Cívic Pla de Palau. Els amfitrions gironins han rebut tots els clubs molt amablement fins i tot han preparat una taula de refrigeris i per fer un mos per tots els participants, a més d’habilitar una sala d’anàlisi per a repassar les partides.

Read more ...

Preguntes Freqüents

Botiga en línia

Cercador

Galeria Flickr