La partida Aroshidze – Nikolic ha estat d'allò més tranquil·la, encara que al principi a primera vista semblava que anava a haver-hi foc. Però ja s'està notant cert cansament en els jugadors, ja que estan lluitant totes les partides fins a l'última gota de sang, com hem anat veient durant el transcurs del torneig. Per això mateix, en dies com avui, davant el dubte, opten per una continuació més tranquil·la. Malgrat que Aroshidze tenia la posició més agradable, ha preferit una continuació simplificadora i així poder guardar energies per a les dues últimes rondes que segur seran molt emocionants.

La partida Quesada contra Sokolov  ha acabat també en taules. Una partida molt, molt tancada, sense opcions d'intentar trencar la posició per algun costat. Encara que, l'intent de Yuniesky de maniobrar amb la torre semblava interessant, però Sokolov  tenia el seu flanc massa consolidat.

Joan Fluvià ha guanyat la seva segona partida consecutiva – se li nota amb molta més seguretat davant del tauler que al principi, i els resultats estan a la vista. Avui ha derrotat Miguel Muñoz, a qui, curiosament, li està passant just el contrari: va començar amb molta energia i s'ha anat esvaint ronda a ronda. Avui no ha pogut salvar un final d'alfils de diferent color, bastant complicat d'aguantar, això sí. Joan, per la seva banda, ha jugat molt bé i ha donat un excel·lent exemple de solidesa.

El que sembla que està jugant el seu propi torneig  apart és el joveníssim Sjugirov, qui ha celebrat una altra ràpida victòria més (per variar), aquesta vegada sobre Oms. El noi va molt ben preparat a cada partida i el seu joc està sent molt metòdic. Avui no li ha deixat moltes opcions per defensar-se a Josep, el seu atac mortal en el centre espantava fins i tot al públic. Rematar sense deixar caps per lligar es pot considerar un altre dels seus punts forts. És el que ha tornat a fer avui.

Nielsen, qui portava mig punt menys que Sanen, no ha pogut mantenir aquesta distància i ha ensopegat greument contra  Alonso. Àlvar, al principi de la partida, ha perdut un parell de temps, la qual cosa li ha permès al seu rival ocupar més espai i tenir un peó passat fort en la columna “b”, però en el moment clau no ha aprofitat el seu avantatge, s'ha equivocat i ha passat d'estar millor a peó de menys, després de  que Àlvar, ha demostrat una gran tècnica i s'ha anotat una important victòria.

Sjugirov és sens dubte el favorit indiscutible a guanyar el torneig, a falta de dues rondes.