Ahir es va disputar la 6ª i 7ª ronda de la categoria Sub-8.
 

El Gerard Jurcà continua imparable en la seva trajectòria, avui ha guanyat les dues partides amb un estil solvent i estratègic.

 

L'Issac Hermán continua també en les primeres posicions, guanyant 2 partides molt importants que li continua donant aspiracions de pòdium.

L'Arnau Degadilllo, continua sumant punts i ja està en posició virtual de pòdium amb 6 de 7 punts possibles. Demà a més, tenim la sort que no hi han enfrontaments directes entre ells, i podrem anar-hi a per totes en la jornada de demà.

 

Mala sort pel Mauro Alonso i l'Ayan Uddin, que tenien les dos partides de la Ronda 7 guanyades i no han tingut la sort de cara. En Mauro té ara 4,5 punts i l'Ayan s'ha quedat amb 4 punts, els mateixos que porten l'Oriol Najar, el Grau Barrera, la Judith Bonillo, el Josep Marsal, i el Sub-7 Jordi Linares. El Sergi Martínez tanca la expedició catalana amb 2 punts.Demà queden 2 rondes d'infart pels pares, pel delegat, i pels entrenadors .., però estigueu segurs de que els nens les gaudiran com les rondes anteriors, estan feliços i gaudint tant dels escacs com dels seus companys i dels nous amics que estan fent.