Jornada doble del Sub-10, partida a les 10:00 h del matí, y partida a les 17:00 h tarda.

Aquestes jornades són molt intenses per a tothom, entrenadors, jugadors i jugadores, pares, delegat, i quan acaba la jornada es quan el cronista pot respirar una mica i explicar-vos una miqueta com van els nostres representants.

Començaré pel més bonic del dia, aquesta nit hem cel·lebrat l'aniversari del Pol Torres, que ha fet 10 anys en el dia d'avui. Ha bufat les espelmes envoltat dels seus amic i companys en aquest Campionat d'Espanya Sub-10. Tots els seus amics li han firmat una samarreta de la Federació Catalana pel darrera que demà la portarà a la 6a partida.

Pel que fa merament a l'esportiu, hem de destacar que els nois i noies ja han fet 58 punts, un munt de punts, tots ells lluitats com sempre fan els de la nostra delegació.

El Daniel Salinas continúa la seva ratxa positiva i només ha cedit unes taules aquesta tarda en un final que estava una miqueta superior, però en una repetició de jugades que volia fer per guanyar temps en els destrets de temps el contrari li ha reclamat repitició de taules. Quan han anat a un altre tauter a reproduir la partida, l'àrbitre ha dictaminat taules per repetir 3 cops la mateixa posició.

En Màxim Anguera i l'Àlex Villa, compten ja ham 4 punts de 5 possibles. Una mala pensada en la partida matinal a Màxim li ha fet escapar un mat de cavall en l'apertura, difícil de veure, en una posició extranya però que li ha condicionat tota la partida a anar-hi a remolc i ja no ha pogut remontar la peça que tenia de menys.

En Pau Manel Prada, el James Lambert i en Xavier Mompel, compten amb 3,5 punts de 5 possibles, però juntament amb el Màxim Anguera i el Daniel Salinas són els jugadors que estan jugant amb una tranquil·litat i concentració pasmosa que no és gens normal per aquesta edat. Menció especial és pel Xavier Mompel, que juga desde fa un any i pocs mesos i està tenint una progressió espectacular en el seu nivell de joc. I és també just dir, que està jugant aquest torneig malalt, amb oscil·lacions de febre de 39º però es un "jabato" i està fent partides per treure's el barret.

Amb 3 punts tenim al Noah Molina, el Martí Ripoll i les nostres noies, l'Ariadna Carrasco i la Martina Lázaro, que van lluitar de valent pel matí en una partida molt estratègica que va acabar en taules. Per la tarda van fer bo aquest resultat i van guanyar les seves respectives partides.

Amb 2,5 punts tenim el grupet de 6 jugadors que ja tenen el 50% dels punts totals, els germans Jurcà, el Biel Piñol, el Yuri Harutyunyan, l'Arnau Vives i el Marc Tarragó. Menció especial a aquests dos últims jugadors que han fet en el dia d'avui molt bones partides, gairbé tancant sala aquesta tarda. 

Amb 2 punts tenim el Bernat Moya, el Pol Jordana i el Daniel Aguilar, amb sort dispersa en la jornada doble d'avui. Important victoria aquesta tarda del Daniel Aguilar que ens ha demostrat que sap pensar, que sap patir i que sap remontar una partida complicada.

Amb 1,5 tenim l'Edgar, que encara li costa gestionar el temps en una partida jugant molt ràpid, i el Daniel Martos i el Pol Torres amb 1 punt. Especial menció i magnífic descobriment del Daniel Martos !! aquest noi és un crack!! A part de fer partides maratonianes, canta, balla, i  és un autèntic showman que està disfrutant de tots els racons de l'Hotel !!

Demà Ronda única matinal. Reunió a las 09:40 h amb els nois i noies, grit de guerra !! i a jugar a las 10:00 h la Ronda número 6

 

Partides en directe

Campionat d'Espanya sub-10

Galeria de fotos sub-10

Cròniques