Catalunya, comunitat amb més punts acumulats

Jornada avui dijous d'una sola ronda al matí, la sisena. En aquesta ens fiquem de ple a les partides decisives on ens apropem, o allunyem, dels objectius que cadascú s'ha marcat. I això es reflecteix en intensitat i tensió al tauler.


No ha sigut un bon dia quant a resultats, de fet, avui ha sigut el dia que menys punts s'han aconseguit, només 9'5 dels 24 possibles. I és que no hem d'oblidar que estem a tot un Campionat d'Espanya, on ningú regala res, i qualsevol distracció o excés de confiança pot valdre punts.

A més, com a cada ronda, ens trobem enfrontaments entre catalans. Així es veien les cares al tauler 3, Hugo Uber amb Xavier Mompel; i al tauler 39, Danail Sergooris amb Gerard Jurcà, en dues partides realment dures.

Tot i això, malgrat haver sigut un dia no gaire bo, continuem sent l'equip, Catalunya,que més punts porta, amb diferència, en aquest Campionat.

A la tarda, descans per fer un petit reset i gaudir del bon temps que fa a Salobreña i poder estar amb la família i els amics una bona estona.


Demà, més i millor!

 

Informació Sub-12

Fotografies Sub-12

Partides en directe