Aprofitant el tercer dia de joc, es va fer la foto oficial de grup de bon matí

A la quarta ronda del campionat, l’Aleix Miró al capdavant de l’expedició catalana ha perdut davant Pablo Aguado. Per altra banda en Gerard Año ha tret unes taules i empata a punts amb l’Aleix Miró. Per altra banda, en Lucas ha pogut guanyar la seva partida contra el murcià Hugo Garijo, posant-se al capdavant del grup. A més a més, hi ha hagut tres encontres entre catalans com és el cas d’en Carlos i en Pol, en Mihael i en Dan i l’Adam i en Leo.

A la tarda ens esperen nous encontres per intentar arribar als taulells capdavanters. Ànims a tots!!!!

La cinquena ronda

En aquest punt del torneig, només hi ha quatre jugadors que tinguin quatre punts. Entre ells es troba el Navarrès Javier Habans (sub8) en què s’ha imposat amb claredat al madrileny Carlos Simon. Els altres dos jugadors bessons capdavanters José i Ernesto Garrido només han fet unes taules. Respecte als jugadors catalans, en Lucas Puente i en Gerard Añó han perdut el seu encontre allunyant-se de les posicions capdavanteres, l’Aleix Miró ha aconseguit treure unes taules. En Jordi Camprubí i l’Asier Casares han aconseguit pujar algunes posicions després de guanyar les seves respectives partides. La partides de l’Asier va ser contra en Martí de la Riva. Per altra banda en Dan Clotet també va perdre davant l’andalús Juan Sicilia i l’Andrés davant el canari Carlos Rivero. L’Aran Gasull va guanyar contra la navarresa Elena Habans i l’Arnau Parra va fer unes taules amb en Javier Valera. L’encontra català entre en David Acevedo i la Foix Torrents va acabar en taules. L’Adam Soultygov i l’Arami Lobo han perdut, i en Jaume Alcon ha guanyat. El segon encontre català de la tarda s’ha resolt cap en Roger Bernandó que jugava amb en Ilya Shneyderis. En Carlos Blasco ha perdut i per altra banda en Pol Ortiz ha pogut guanyar igual que en Mihael Shneyderis, en Juan Alber i en Leo Gardner.

La sisena ronda, en el primer taulell de joc, en Javier Habans (campió sub8) continua invicte i es perfila com el principal candidat a emportar-se al títol sub10.

Pel que fa als jugadors catalans s’ha produït ha deixat un petit mal regust, ja que els capdavanters de l’expedició han cedit algun punt., i només en Lucas Puente i l’Asier Casares han pogut sumar el seu quart punt.

La resta de jugadors s’han agrupat sobretot entre 2.5 i 3.5. Cal destacar també les partides d’en Roger Bernadó per la seva durada, i temps utilitat per a resoldre i les diferents situacions de joc de la partida

La puntuació dels diferents jugadors catalans després de la sisena ronda es mostra en la següent taula:

Puente Fernandez, Lucas

4,0

Casares Bonals, Asier

4,0

Torrents Busquet, Foix

3,5

Ano Pla, Gerard

3,5

Camprubi Juanola, Jordi

3,5

Acevedo Egido, David

3,5

Parra Ordorica, Arnau

3,5

Miro Arbelaes, Aleix

3,0

Soultygov, Adam

3,0

Gasull Batiste, Aran

3,0

De la Riva Reina, Marti

3,0

Shneyderis, Mihael

3,0

Alcon Llosada, Jaume

3,0

Gardner, Leo

3,0

Bernado Lopez, Roger

2,5

Blasco Pomarol, Carlos

2,5

Ortiz Padro, Pol

2,5

Garcia Caro, Juan Alber

2,5

Shneyderis, Iliya

2,5

Clotet Mas, Dan

2,0

Fernandez Sospedra, Andres Adria

2,0

Lobo Pereira, Arami

1,5

Per últim, la tarda del quart dia de competició és de descans, en què alguns dels jugadors i pares han aprofitat per anar a veure les coves de Nerja.

Mansana!!!! El barco de Chanquete!!!!

Ànims a tots per les darreres rondes que queden!