Final Feliç per la Delegació de Catalunya en el Sub-10.

 

El Daniel Salinas i l'Àlex Villa han aconseguit trofeu. El Daniel amb un 3er lloc del rànquing final i l'Àlex com a 1er classificat de menors de 9 anys i 4rt lloc de la general. També destacar al 6è lloc del Pau Manel Prada en la classificació final.

 

 

Aquest matí, era un tot o no res. La xerrada matinal implicava un últim esforç per als nostres representants i en els primers taulers no ens han fallat. El Daniel ha suat

una partida compromesa però va arribar a un final que l'ha jugat amb una tècnica molt precisa i s'ha alçat amb la victòria i el pòdium.

 

Per altra banda, l'Àlex ens ha sorprès a tots, pujant fins a la 4a plaça de la general, després del Dani i amb el títol de Campió d'Espanya Sub-9, premi que donen al primer i segon classificat de primer any de la categoria. Fa 2 anys també va quedar Campió en la categoria Sub-7. 

 

I la cosa no queda aquí, el Pau Manel amb una partida fantàstica en el dia d'avui ha aconseguit situar-se en una 6a posició molt merescuda, després de la fatalitat de la partida d'ahir amb l'ofegat. Ha quedat 3er Sub-9.

 

Amb 6 punts el Xavier Mompel i el James Lambert clausurant un torneig fantàstic. Recordar que tant el Xavier (16è classificat) com el Pau, i l'Alex són de primer any i en el 2020 donaran molta guerra en el seu segon Sub-10.

 

Amb 5,5 punts el Màxim Anguera, el Marc Tarragó i el Martí Marin.

 

Amb 5 punts l'Arnau Vives, l'Ariadna Carrasco i el Yuri Harutyunyan.

 

Amb 4,5 punts el Marc Jurcà, el Noah Molina, l'Oriol Pelegrín i el Pol Jordana.

 

Amb 4 punts Bernat Moya, el Biel Piñol, el Daniel Aguilar i el Daniel Martos.

 

Amb 3,5 punts Gerard Jurcà, la Martina Lázaro i l'Edgar Vázquez i amb 3 punts el Pol Torres.

 

El total de punts de la nostra Delegació ha sigut de 112 punts!! el Repte era 110 i els nanos ho han aconseguit. Pares i delegat havien promès provar la piscina vestits si arribaven a la xifra de punts i a l'acabar el torneig tots plegats inclòs els nens hem anat de cap a la piscina i ens ho hem passat pipa!!

 

I per últim agrair a pares, mares i nens, que m'han signat una samarreta de Catalunya per tots ells i la veritat, que m'ha fet molta il·lusió.

 

Aquesta tarda hem començat el Campionat de Ràpides del Sub-10, 9 valents de la nostra delegació han volgut prolongar 1 dia més l'estada aquí a Salobreña disputant aquest torneig. 

 

Ara son les 20:20 h de la tarda i ja estan arribant les famílies al Sub-12, es veuen cares de felicitat, 31 valents/es vindran a donar-ho tot, els desitgem una bona estada i que ens portin més medalles!!! Cedeixo el càrrec de Delegat al meu amic Santi Añó que segur que ho farà molt bé representant aquesta categoria. Jo tornaré al Sub-16 i us mantindré informats!! Una abraçada a tothom els que ens hagueu seguit aquests dies.

 

Roberto Villa Izquierdo