Ronda 4

Ahir, dimecres, dues rondes bastant dolentes per als nostres esportistes catalans.

L'Abel Lázaro a l'esquerra, el Guerau Masagué al centre i l'Hèctor Sama a la dreta.

A la ronda matinal, el Guerau Masagué no va poder puntuar davant del nou MI aragonès Pedro Ginés, tot i igualar la partida, però amb poc temps es va equivocar i va perdre un final difícil. Pel que fa l’Hèctor Sama, l’Abel Lázaro i l’Albert Castillo van fer taules amb els seus respectius contraris. Per cert, l’Abel està fent un bon torneig amb jugadors superior.

En Ferran Sole, el Víctor Álvarez i en Pol Brunet no van estar inspirats i van perdre les seves partides. Per la seva part, el Gerard Ayats va recuperar-se amb una bona partida i emportant-se la victòria.

 

Ronda 5

A la tarda els resultats no van acompanyar gaire. L’Hèctor Sama va perdre davant del Pedro Ginés, que es col·loca líder en solitari amb 5 punts. El Gerard Ayats va arribar a un final amb peó de més, però se li va escapar i no va passar de les taules. Ara el Gerard, igual que l’Hèctor Sama, tenen 3.5 punts. En el mateix grup de puntuació també hi ha l’Albert Castillo que va poder salvar un final que tenia perdut.

El Guerau Masagué i l’Abel Lázaro van guanyar les seves partides i es posicionen amb 4 punts, a un punt del líder. En Pau Toquero, que tenia 3 punts, no va poder guanyar.

El Víctor Álvarez i el Ferran Solé van fer taules amb jugadors amb un elo inferior, però ja se sap que aquests números poden enganyar. En Xavi Marzo, després de tenir la partida superior, va deixar-se una peça i, tot i així, encara va poder fer taules. Tots aquests esportistes es mantenen amb 3 punts, juntament amb Pau Martín, Marc Pera i en Martí Torrents.

 

Pos. Tít Nom Pts.
5   Masague Artero, Guerau 4,0
6   Lazaro Pujol, Abel 4,0
15 FM Sama Salinas, Hector 3,5
18 FM Ayats Llobera, Gerard 3,5
22 FM Castillo Dalmau, Albert 3,5
30   Marzo Pie, Xavier 3,0
31   Toquero Gracia, Pau 3,0
35   Martin Perez, Pau 3,0
40   Pera Muntasell, Marc 3,0
41   Torrents Busquet, Marti 3,0
49 FM Sole Pijuan, Ferran 3,0
52   Alvarez Albiol, Victor 3,0
59   Brunet Gil, Pol 2,5
70   Garcia Payas, Alex 2,5
87   Roa Ribera, Alvaro 2,0
99   Sargsian, Anna 2,0
104   Martos Amiguet, Valentina 1,5
113   Diaz Rendon, Nicoll 1,5
117   Marti Olivella, Gerard 1,0
120   Castillo Martinez, Aran 1,0

 

Partides en directe

Campionat d'Espanya sub-18

Galeria de fotos sub-18