La sisena ronda de joc ha estat molt positiva pels jugadors catalans, ja que s’han aconseguit 9 victòries, unes taules i quatre derrotes. Per una banda, en Víctor Álvarez (5 punts) ha tingut una partida molt dura i lluitada amb el segon de rànquing, en la qual en diferents moments ha estat amb opcions de victòria, però al final només ha aconseguit les taules. Aquest resultat fa que encara es trobi en la part superior de la classificació ja que en les tres primeres taules també han fet el mateix resultat.

La sisena ronda de joc ha estat molt positiva pels jugadors catalans, ja que s’han aconseguit 9 victòries, unes taules i quatre derrotes. Per una banda, en Víctor Álvarez (5 punts) ha tingut una partida molt dura i lluitada amb el segon de rànquing, en la qual en diferents moments ha estat amb opcions de victòria, però al final només ha aconseguit les taules. Aquest resultat fa que encara es trobi en la part superior de la classificació ja que en les tres primeres taules també han fet el mateix resultat. La Joana Ros (4,5 punts) ha aconseguit una treballada i mereixedora victòria que fa que es situï en quarta posició femenina a només mig punt de la primera jugadora. Per la seva part, en Llibert Céspedes ha remuntat la mala jornada d’ahir i ha aconseguit sumar un punt més (4 punts) igual que en Gorka Parra (4 punts) que ha obtingut una victòria en una partida molt atractiva. Per altra banda, en Sergi Riu (3,5 punts), després de tenir una lleugera superioritat ha acabat perdent. L’Arthur Harutian (3,5 punts) s’ha tornat a trobar amb la victòria i posar-se a la part mitja-superior de la classificació. En Jaume Foix (3 punts) ha perdut, l’Alex Maria, en Sergi Prats i en Daniel Álvarez (tots ells amb 3 punts) han guanyat els seus respectius rivals. En Daniel Álvarez, però, protagonitzava un cop més la ronda amb un encontre català, contra en Pol Moncunill (2punts). Amb dos punts i mig trobem l’Aleix Mallol i amb 2 la Nagore que ha pogut tornar a puntuar. Per últim trobem la Laura Povill amb un punt i mig, en què no ha pogut puntuar en aquesta ronda i esperem que demà tinguem bones notícies.

De forma general, després de la ronda 6, tenim en Jonas amb 5,5 punts al capdavant de la classificació i un conjunt de 10 jugadors amb 5 punts que el segueixen, fent que el torneig encara estigui molt obert tant en la categoria masculina com en la femenina. Demà serà un dia realment dur amb dues rondes (7 i 8) on es començaran a definir les posicions de podi. Desitgem que els nostres jugadors puguin tenir un bon resultat.

Visca Catalunya!

IMG-20130702-WA0002