DIA 5 (Ronda 8)

La ronda 8 s’ha presentat amb moltes sorpreses en el classificació general del campionat. Per una banda l’encontra d’en Lance Henderson (6,5 punts) contra en Jonas Prado (7 punts) ha acabat amb unes taules fet que el títol no es decidirà fins demà a la novena ronda. En la segona taula la jugadora Maria Eizaguerri (6 punts) ha cedit el punt davant el madrileny Daniel Sanz (7 punts) que demà s’enfrontarà a en Jonas Prado per a la lluita del títol. La tercera taula, l’encontre català entre en Víctor Álvarez (6 punts) i la Joana Ros (6 punts) ha acabat amb unes taules. Aquest resultat fa que en Víctor tingui opcions molt remotes de pujar el podi general. I la Joana Ros lluitarà amb la Maria Eizaguerri i l’Adhara Rodríguez per el podi femení, ja que les tres tenen 6 punts i les rivals següents només 5 punts (Paula Bermudez, Cecilia Guillo, ...). Cal destacar que la Maria i l’Adhara s’enfronten entre elles i per tant, les opcions de podi depenen únicament de la Joana.

 La ronda 8 s’ha presentat amb moltes sorpreses en el classificació general del campionat. Per una banda l’encontra d’en Lance Henderson (6,5 punts) contra en Jonas Prado (7 punts) ha acabat amb unes taules fet que el títol no es decidirà fins demà a la novena ronda. En la segona taula la jugadora Maria Eizaguerri (6 punts) ha cedit el punt davant el madrileny Daniel Sanz (7 punts) que demà s’enfrontarà a en Jonas Prado per a la lluita del títol. La tercera taula, l’encontre català entre en Víctor Álvarez (6 punts) i la Joana Ros (6 punts) ha acabat amb unes taules. Aquest resultat fa que en Víctor tingui opcions molt remotes de pujar el podi general. I la Joan Ros lluitarà amb la Maria Eizaguerri i l’Adhara Rodríguez per el podi femení, ja que les tres tenen 6 punts i les rivals següents només 5 punts (Paula Bermudez, Cecilia Guillo, ...). Cal destacar que la Maria i l’Adhara s’enfronten entre elles i per tant, les opcions de podi depenen únicament de la Joana.

La resta de catalans en la ronda de la tarda han fet un bon paper, en Llibert Cespedes (5,5 punts), l’Arthur Harutian (5 punts), l’Àlex Maria (5 punts), en Dani Álvarez (4 punts), en Jaume Foix (4 punts), la Laura Povill (3,5 punts), l’Aleix Mallol (3,5 punts) i en Pol Moncunill (3 punts) han guanyat les seves partides. No han tingut la mateixa sort en Sergi Riu (4,5 punts), en Sergi Prats (3 punts) i la Nagore (2 punts).

Esperem que demà tinguem bones notícies pels escacs catalans.