Dia 1 (Ronda 1)

L’expedició Sub12 ja ha arribat a Salobreña, amb moltes ganes de fer-ho tant o millor que ho han fet els seus companys de sub10. La categoria de sub12 és la que té més representació catalana amb 26 participants.

Dilluns, 8 de juliol, doble ronda, a les 10.00h i a les 17.00h.

La ronda del matí, i com no podia ser ja teníem els dos primers emparellaments catalans, cosa normal amb tants nens/es de la mateixa comunitat.

Per tant ens quedaven amb l’opció d’aconseguir com a molt 22 punts en aquesta ronda, dels quals hem obtingut 15 punts.

grup petita

 

12 victòries, 6 taules i tant sols 7 derrotes

Els dos enfrontaments catalans han estat per Sergio Martínez amb Sergi López i Shu Yang amb Pol Brunet, totes dues finalitzant amb taules.

La partida que s’ha decidit més aviat, ha estat la del jugador Jordi Lladós, jugant un final amb dama de més, amb l’asturiana Laura Garcia, lògicament no ha tingut massa problemes per rematar la partida.

També cal destacar la partida de Pau Martín, que tot i estar molt nerviós al principi de partida, ha jugat amb molta seguretat amb la valenciana Ana Ventura, preparant una xarxa de mat impossible d’aturar per part de la contrincant.

Sara Las Heras ha jugat una espanyola, en la que es menja un peó a l’obertura (enverinat), però el seu contrincant no ha sabut treure avantatge i per tant la Sara ha quedat amb peó de més al mig joc. La Sara, que ha estat col·locant totes les seves peces fent una bona pressió sobre el contrari, en un cop tàctic li guanya una peça, cosa que li facilita molt el final de partida.

Aquest matí l’Hector Sama ha tingut una partida relativament senzilla, jugant una anglesa amb peces negres i guanyant peça, li ha estat un final molt tranquil.

Un dels catalans de millor rànquing és el Gerard Ayats, que ha jugat una Pelikan, obertura que el nostre jugador juga molt còmode, i tot i quedar-se amb peó de més, quedava una posició de taules mortes, però el Gerard insistent aconsegueix la victòria.

Per últim a destacar tant l’Andrea Jausàs com l’Adrià Marcos, s’han apurat molt de temps, però han aconseguit tots dos la victòria.

La partida de l’Adrià, que quan ja començava a estar apurat de temps, tant sols havien canviat una peça en el taulell, ha preparat un atac a l’enroc del jugador de Navarra, Iñigo Ortin, el qual no ha tingut cap possibilitat d’aturar.

Pel que fa a la partida Andrea Jausàs, ha entrat en un final de dues torres, alfil i cinc peons cadascú, però l’Andrea jugant als 30 segons i el seu rival amb 20 minuts, l’experiència de l’Andrea jugant finals ha fet que el seu contrincant jugués realment malament, fins a quedar-se l’Andrea amb torre i alfil de més. Esperem que l’Andrea es distribueixi millor el temps i pugui jugar els finals amb més tranquil.litat.

grup petita