Dia 1 (Ronda 2)

Com era d’esperar ens toca tres emparellaments de catalans:

Martí Gonzalez amb la Sara Las Heras, Nil Guiteras amb Valentina Martos i el duel dels dos germans Sama.

Els dos primers enfrontaments han acabat en taules lluitades, i pel que fa als germans Sama, en principi el germà gran Alejandro ha aconseguit tenir un peó de més, però l’Hector no li ha posat fàcil i amb una bona combinació guanya qualitat quedant en una posició totalment guanyada i s’endú el punt de la victòria.

grup darrera petita

Per una altra banda, hem tingut dos emparellaments molt interessants ja que Gerard Mallol s’ha enfrontat amb el número 1, el jugador de Madrid Juan Plazuelo, que després d’entrar amb negres en un gambit de dama, perd una qualitat en una combinació, tot i així ha lluitat tot el possible però sense aconseguir puntuar.

L’altre emparellament ha estat pel Pau Toquero que amb blanques s’ha enfrontat amb el número 2, l’andalús Francisco Orantes, que jugant una Pelikan ha plantat cara fins a ser un dels últims de la sala, però l’experiència d’Orantes ha deixat sense punturar al jugador català.

El jugador Albert Castillo, que jugava una posició molt interessant, li regalen una torre, cosa que pagues molt car si li regales una peça a l’Albert i així ha sigut, per tant l’Albert amb 2 punts de 2 possibles.

Ferran Solé, també ha estat un dels últims d’acabar, i després de tenir una partida que per les dues bandes hi havia bastant combinació de peces, al contrincant del Ferran li cau la bandera.

Una de les sorpreses de la tarda ha estat la partida del jugador català Shu Yang, que jugant amb negres, a la jugada 13, tot i tenir-la una mica millor, el jugador madrileny abandona la partida, després de la mitja hora de joc, per tant punt cap a casa.

Aquesta és la partida i el moment en que abandona el jugador i Shu s’endú el punt:

1.e4 e5 2.Cf3 Cc6 3.d4 exd4 4.Cxd4 Ac5 5.Ae3 Df6 6.c3 Cge7 7.Cxc6 Axe3 8.fxe3 Cxc6 9.Df3 Dg6 10.Ab5 0–0 11.Cd2 a6 12.Axc6 Dxc6 13.0–0–0 d6 Les blanques abandonen

Després d’aquesta jornada, amb dos punts tenim a l’Albert Castillo, Gerard Ayats, Hector Sama i Pau Martin. I amb 1’5 punts tenim a l’Andrea Jausàs, Sara Las Heras, Martí Gonzalez, Jordi Lladós, Sergi Lopez i Shu Yang.

Aquest any les samarretes de Catalunya han tingut molt éxit, i aquí us deixem 30 senyeres juntes.

grup darrera_petita