Dia 2 (Ronda 3)

 

Molt bons resultats per a l’expedició catalana, aconseguint 13’5 punts dels 23 punts possibles, ja que hi havia tres emparellaments catalans:

Valentina Martos 0 – 1 Pau Toquero

Jordi Lladós 0 – 1 Sergi López

Albert Castillo 0’5 – 0’5 Hèctor Sama

Aquest últim enfrontament dels catalans Albert i Hèctor, finalitza en taules per escac continu després de que l’Albert preparés un atac, que semblava imparable, però l’Hèctor, amb una jugada intermitja deixa sense activitat l’atac de l’Albert que aquest ha de forçar les taules per repetició.

Avui el primer en acabar ha estat el Daniel Codina, que acorrala el rei del contrari al centre del taulell, sense tenir cap opció d’escapatòria a l’atac del Daniel.

Molt bona partida per part del jugador Gerard Ayats que ha jugat una Escandinava amb blanques contra l’andalusa Maider Quintana, que amb menys d’una hora i 18 jugades li fa escac i mat.

Destacar avui la partida del Pau Martin, que ha jugat una molt bona partida, aconseguint  un peó de més, però l’experiència del jugador Francisco Orantes l’hi ha permés recuperar el peó, però a canvi el Pau queda per jugar un final de torre i alfil contra torre i peó, essent taules mortes.

L’altra partida a destacar ha estat la del jugador Gerard Mallol, que quedant-se una mica inferior en l’obertura, ha remuntat fins a tenir dos peons de més i endur-se la victòria.

Per la quarta ronda, en els primers llocs tenim:

Gerard Ayats amb 3 punts de 3 possibles.

I amb 2’5 punts de 3 possibles, tenim a Albert Castillo, Hèctor Sama, Pau Martin, Shu Yang, Sergi López, Andrea Jausàs i Sara Las Heras.

Avui a la tarda hi ha jornada de descans, platja i preparació, i a partir de demà que hi ha doble ronda es començarà a definir els jugadors/es que optaran a pòdium.