Dia 3 (Ronda 4 i 5)

Tot i que ser una expedició tant gran té moltes coses bones, com la bona convivència amb els pares i mares, veure com tots els nens/es fan pinya, el bon ambient amb els entrenadors, etc.. però també hi ha altres que no són tant bones, com pot ser els emparellaments entre nosaltres, a cada ronda cauen dos o tres emparellaments de catalans, en aquesta tercera ronda els ha tocat a:

Pau Martin amb Albert Castillo i Adrià Marcos amb Xavier Marzo.

La primera, que en principi semblava que havia de ser una partida llarga i complicada, ha estat una de les primeres d’acabar, després de que l’Albert fa un error on el Pau entrega una torre per un cavall a la casella de f6 i queda la posició en que o bé li fa mat o l’Albert ha d’entregar la dama.

La segona partida de catalans ha estat bastant més lluitada on l'Adrià queda amb peó de més i acaba guanyant el final.

Cal destacar la partida del Daniel Codina que amb blanques, ha jugat molt bona partida amb l’andalús, Luis Maria Lechuga (12 de rànquing) arribant a un final de 4 peons cadascú i finalitzant en taules.

posicio codina_lechuga

Sara Las Heras juga un Volga on s’entrega un peó a canvi d’atac i joc, la qual cosa ha estat així, però poc a poc el contrincant ha anat remuntant i finalment s’ha endut la victòria en contra de la jugadora catalana.

Pel que fa als jugadors catalans més ben classificats han punxat tots: Gerard Ayats, Sergi López, Andrea Jausàs, Albert Castillo (però s’emporta el punt Pau Martin), Sara Las Heras i Shu Yang.

En resum un matí molt difícil.

La ronda de la tarda no ha anat massa millor que al matí, i aquest cop amb quatre emparellaments catalans:

Gerard Ayats i Ferran Solé, actuals campió i sots campió de Catalunya, que jugant una espanyola acaben en taules.

També hi hagut duel de “Alejandros” Sama i Martínez, amb victòria pel segon.

A la Sara li ha tocat el Marcel Claramunt, que després de jugar l’obertura “fragatelo”, la Sara fa una jugada molt fluixa que li costa la partida.

Albert Castillo que juga amb Daniel Codina, i poc a poc l’Albert anat agafant avantatge fins a rematar la partida.

El jugador Albert Castillo, ha jugat amb tres catalans seguits, sembla que torni a jugar el seu segon campionat de Catalunya d’aquest any.

Després d’aquesta cinquena ronda, o sigui una mica més de meitat, ha arribat el moment decisiu, per tant desitgem molta sort pels jugadors catalans, perquè la ronda 6 sigui molt més productiva.