RONDA 6

 

Nova victòria d’un impressionant Guillem Salagran amb 6 de 6, contra el 5é cap de sèrie del torneig, el gallec Alberto Portela, que l’alça cap al liderat en solitari amb 1 punt d’avantatge sobre els seus perseguidors .

Amb 4,5 punts tenim, el Guillem Porta després d’empatar amb Manuel Muñoz en un final d’alfils, on ha jugat novament massa ràpid i el Manuel Pulido després de també empatar amb l’Iñigo Lopez Mulet en una partida molt ajustada on el Manuel ha demostrat ser un veritable “león”, com el seu segon cognom.

Amb 4 punts trobem el Jaume Ros, després d’empatar novament, seguint invicte, el Carlos Martinez després de perdre contra Jose Miguel Capacete i l’Oriol Panadés després de rematar una bona partida.

Amb 3,5 punts està després d’empatar una altra lluitadíssima partida, l’Àlex Ventura, el Xavier Povill, que ha estat intentant infructuosament fins l’extenuació desnivellar un final de cavall contra alfil amb peó de més, i l’Oriol Serra després de tornar a caure en una posició força passiva.

Amb 3 punts apareix el lluitador Pol Bover després d’una nova victòria i amb 2,5 punts el Max Orteu, que malauradament ha deixat escapar una molt bona i treballadíssima partida.

Finalment el Josep Maria Salleras ha perdut, en una lluitada partida i es manté amb 2 punts.

Tarda de descans que hem aprofitat per carregar piles, anant a una cala propera a fer caiac i veient el fons marí amb ulleres i tub.