El dissabte 18 de maig es va celebrar al Moll de la Marina, Barcelona, la cinquena edició de la Fira de l'Esport Català on va participar la Federació Catalana d'Escacs.

El matí va començar molt plujós, fins a tal punt que hi va haver força incertesa de si es podria fer activitat, però, per sort, va sortir el sol. Tot i el retard a causa de la meteorologia, l'estand de la Federació Catalana d'Escacs ha estat un continuo d’assistents.

Els primers a visitar l'estand 10 de la Fira de l'Esport Català, han estat l'Aleix Villatoro, director del Consell Català de l'Esport, i el Gerard Esteva, president de la UFEC. Però només ha estat el tret de sortida, ja que és increïble la quantitat de gent que s'apropa per jugar una partida, els infants que volen jugar als escacs gegants i, fins i tot, les persones dels altres estands esportius de la fira participen dins les nostres activitats.

A les 12:30 començaven les simultànies de la Campiona de Catalunya, Eli Riera. Quinze taulers que han estat ocupats per a adults i joves. Fins i tot persones esperant torn per tal de seure un cop quedés lliure un tauler.

A la tarda, s'ha realitzat una exhibició d'escacs. Les encarregades de 'donar joc' han estat: Carla Prieto, Martina Diana i Nicoll Diaz. Imparables i actives tota la tarda jugant amb tots els contrincants interessats.

Un any més, volem agrair la participació de tota la gent que va venir a l'estand de la Federació Catalana d'Escacs, a les jugadores i als monitors que van amenitzar i coordinar tota la jornada, la Vitaliia i l'Edu.

Un any més podem dir que l'estand de la Federació Catalana d'Escacs ha estat un èxit i tot gràcies a vosaltres!