Han estat sis intensos dies en què els 538 esportistes ho han donat tot i més. Hi ha hagut diversió, aprenentatge, esforç, competició ... i sempre amb molt bona conducta per part de tothom. Després de nou rondes fetes en aquestes sis jornades, tenim els nous campions i campiones de Catalunya de l'any 2024.

Taulers de la sala principal a l'Hotel Sol Port de Cambrils
Read more ...

Estem ja a les acaballes del Campionat de Catalunya d’Escacs Individual d’Edats. Resta una ronda per a finalitzar aquest emocionant i alhora intens torneig, en què tots els nens i nenes, nois i noies, ho donen tot per a demostrar el nivell que tenen. No hi ha rival fàcil i totes les parides s’han de lluitar des del minut u. En la majoria dels grups d’edats, l’emoció per la lluita a ser present al podi final està assegurada.

Read more ...

Ahir dimarts tarda 26 de març, aprofitant el descans del Campionat de Catalunya Individual d'Edats, es va jugar un campionat de passapeces d'escacs. És la primera vegada que s'organitza aquest tipus de campionat d'una variant dels escacs que agrada molt sobretot als nens i nenes. Les proves de l'acceptació d'aquesta variant dels escacs va ser que ahir hi varen participar 47 parelles. L'activitat tingué lloc a la sala principal de joc de l'Hotel Sol Port de Cambrils.

Read more ...

Els olotins CM Eduard Aymerich i el FM Pol Sabrià seran els comentaristes del Campionat de Catalunya d'Escacs Individual d'Edats per les darreres tres rondes dels taulers de retransmissió. Estaran ubicats a la Sala Judith de l'Hotel Mònica de Cambrils amb suficient espai perquè tothom qui vulgui els pugui anar a veure en directe.

El seguiment de les retransmissió que faran l'Eduard i en Pol es podrà seguir per la plataforma Twitch .

Aquesta tarda s'ha decidit canviat de sala de joc de les categories Sub16 i Sub20 del Campionat de Catalunya d'Edats.

Les tres darreres rondes que quedes, Sub16 i Sub20 juntament amb els taulers de retransmissió, jugaran a l'Hotel Port Eugeni. La resta de les categories a l'Hotel Sol Port. A partir de demà, ja ningú anirà a l'Ateneu Juvenil de Cambrils.

S’ha completat dos terços del Campionat de Catalunya d’Escacs Individual d’Edats 2024 després de jugar-se la ronda sisena i única de la jornada. A la tarda hi ha jornada de descans i important per agafar forces de cara a enfrontar en les millors condicions les darreres partides dels dos dies vinents. Matí plujós en certes treves, però que no ha prohibit que els acompanyants puguin passejar per la bonica ciutat de Cambrils.

Read more ...

Tercer dia del Campionat de Catalunya d’Escacs Individual d’Edats 2024. Avui dilluns un dia rúfol amb pluja fina tot el dia i amb un aire més fresc que el cap de setmana. En qualsevol cas el torneig ha continuat amb normalitat i s’han jugat totes les partides previstes. La categoria sub8 ja han conclòs el campionat mentre que la resta de les categories s’han jugat les rondes quatre i cinc.

Esportistes de sub10 i sub12 a la sala principal de l'Hotel Sol Port

Read more ...

La categoria dels més petits del Campionat de Catalunya d’Edats han completat les vuit rondes previstes. Els setanta-dos nens i nenes han gaudit d’allò més totes i cada una de les partides. Ens han deixat clar que saben fer el mat del pastor i més important és que saben com defensar-lo!

Marc Barceló (C.E. Tarragona), campió de Catalunya Sub8

 

Martina Diana (P.E. Sitges Prado Suburenc), campiona de Catalunya Sub8 femení

Read more ...

Segona jornada del Campionat de Catalunya d’Escacs Individual d’Edats 2024 que s’està jugant a Cambrils entre els dies 23 i 28 de març. El bon temps ha acompanyat en aquest diumenge de rams sobretot al matí. El torneig ha continuat, matí i tarda, sense incidències destacables. Cal recordar que els primers quatre taulers de totes les categories (tret de la de sub8) són taulers de retransmissió i que es poden seguir les partides a través de diferents plataformes com la de la FCE o d’altres plataformes conegudes mundialment com Chess.com o Lichess.org.

Read more ...

El Campionat de Catalunya d’Escacs Individual d’Edats 2024 ha començat a caminar avui dissabte 23 de març a Cambrils. En total hi participen 535 esportistes de 95 clubs diferents d’arreu del territori català. En aquesta primera jornada s’han disputat les partides corresponents a la primera ronda de totes les categories tret de la de sub8 que n’ha disputat dues.

S’ha incrementat la participació en 60 esportistes més respecte a l’edició passada, cosa que ha fet que la distribució de les categories a les sales de joc hagi canviat lleugerament: A les sales de l’Hotel Sol Port tenim ubicats les categories sub8, sub10, sub12 i sub18, a les sales de l’Hotel Port Eugeni tenim ubicats la categoria sub14 i els taulers de retransmissió, i finalment a l’Ateneu Juvenil hi tenim les categories sub16 i sub20.

Read more ...

 

Tot a punt per al Campionat de Catalunya d'Escacs Individual d'Edats que tindrà lloc a Cambrils entre els dies 23 i 28 de març de 2024. Es repeteix l'experiència de l'any passat d'ubicar el torneig d'escacs base més important de Catalunya distribuït en els hotels Sol Port, port Eugeni i Mònica, i que enguany s'afegeix l'Ateneu Juvenil de Cambrils.

Aquest any, OhMyBox!, es converteix en el patrocinador oficial del Campionat de Catalunya d'Edats per tal de fomentar i potenciar els escacs base femenins. Les campiones de Catalunya 2024 podran gaudir de classes de tecnificació específiques i formació tècnica.

Read more ...