CLUBS

JUGADORS

TORNEIGS

LLIGA CAT.

Lliga catalana

CIRCUIT

RETRANSMISSIONS

Destacats

 
 
 
 
 

Retransmissió en directe de la Lliga Catalana

Cada dissabte, a partir de les 16:30 hores, es retransmetran dues partides de divisió d'Honor. Aquesta setmana:

Grup I: Foment - Barberà

Grup II: Figueres - Olot

Chess24

Telèfon resultats (només Divisió Honor): 689.625.046

Copa Catalana - Fases Territorials 2023

Barcelona - Equips inscrits

Girona - Equips inscrits

Tarragona - Equips inscrits

Lleida - Equips inscrits

Campionat de Catalunya individual d'edats 2023

Pàgina del torneig

Criteris de distribució i places classificatòries

Fases prèvies

 

Després de dues rondes de plena tensió a la zona capdavantera del campionat, comença la ronda final on els catalans Víctor Álvarez i Héctor Sama poden tenir opcions a alguna plaça de podi. En aquests moments, en els primers taulers trobem l’andalús Lance Henderson (6,5 punts) que juga contra l’aragonés Pablo Baquedano (7 punts, que ho pot tenir molt encarat per obtenir el campionat). En la segona taula tenim en 6,5 punts a David Villacorta i en Gabriel Quispe. Per últim tenim tres taules en què els 6 jugadors tenen 6 punts i és on es troben en Víctor i l’Héctor que juguen amb l’Iñogo Ortin i l’Óscar Torcal. Respecte al campionat femení la Joana Ros té opcions a una plaça de podi ja que en aquests moment es troba en segona posició i s’enfrontarà a en Víctor Arce. Cal dir que la primera jugadora es troba a només mig punt d’avantatge i que la resta de competidores es troben empatades amb la Joana amb 4,5 punts.

Leer más...

 

Penúltim dia de competició de doble ronda. En Víctor Álvarez es disposa a defensar el liderat en aquestes dues rondes. Malauradament els bons resultats obtinguts fins a dia d’avui s’han esvaït ja que a perdut les dues dures partides que ha disputat amb l’andalús Salvador Guerra i l’aragonès Pablo Baquedano. Amb aquests resultats en Víctor passa a ocupar la setena posició, on encara pot optar alguna posició de podi.

Per altra banda, l’Hector Sama ha aconseguit dues victòries (6 punts, els mateixos que en Víctor) que l’apropen a un grup capdavanter a un punt del liderat de la competició. Amb 5 punts tenim en Sergi López, l’Aleix Mallol, en Sergi Riu i en Llibert Céspedes.

Respecte a les nostres jugadores femenines (la Joana i la Laura) que s’enfrontaven a la primera ronda d’avui al matí, ha acabat amb unes taules amb opcions per les dues jugadores per accedir al podi. En la segona partida de la jornada, la Joana s’ha imposat a en Guillermo Robles, mentre que la Laura no ha pogut superar el seu rival. Aquest resultat fa que la Joana, a falta d’una ronda, es col·loqui com a segona jugadora femenina del torneig a només mig punt de la gallega Ana Nieto i empatada a altres jugadores fent que depengui d’ella mateixa pujar al podi.

La resta de jugadors tenim en 4,5 punts a en Oliver Pérez Fonolleras i l’Adrià Marcos, amb 4 punts en Sergio Martínez (que ha trobat de nou a victòria), en Gabriel Vacas, en Gerard Munné, en Marc Garcia, en Guillem Masdemont. Amb 3,5 punts en Marcel Claramunt, en Jaume Camprubí, en Guerau Masagué, en Pol Moncunill i l’Álex Santiago. Per últim tenim amb 2 punts a en Daniel Álvarez que cal recordar que està participant en el campionat sub12 quan encara és sub10 de primer any.

Demà ens espera un dia dur, per una banda en Víctor, l’Héctor i la Joana tenen opcions de pujar al podi. Per altra banda tenim tres encontres catalans en Guillem Masdemon i en Sergio Martínez, en Sergi López i l’Aleix Mallol i per últim en Gabriel Vacas i en Marc Garcia. A tots els jugadors us volem donar ànims per la partida de demà.

En la sisena ronda, en Víctor Álvarez ha guanyat el valencià Santiago Martínez que estava empatat a punts en la primera posició. Amb aquesta victòria, en Victor es reafirma a la primera posició del campionat i es distancia d’un punt de la resta de participants a falta de tres rondes per acabar.

Per altra banda, els companys catalans propers a en Víctor, l’Hector Sama, en Sergi López i en Sergi Riu han perdut les seves respectives partides i s’allunyen de les posicions capdavanteres i es queden amb 4 punts. En Llibert Céspedes per la seva part s’ha imposat a l’aragones Melania Nicolae i ha aconseguit atrapar aquest grupet de quatre punts.

Amb 3,5 punts trobem a en Gabriel Vacas, en l’Adrià Marcos i Oliver Perez que han aconseguit anotar i escalar posicions. Amb 3 punts trobem el grup més nombrós en Sergio Martínez (que després d’un molt bon començament ha acabat cedint avui el punt), en Marcel Claramunt, en Jaume Camprubí, en Guillem Masdemont, l’Aleix Mallol, l’Aleix Santiago, la Joana Ros i la Laura Povill. Cal remarcar que tant la Joana com la Laura poden tenir opcions al campionat femení ja que en aquests moments la Joana és la tercera femenina empatada a punts a moltes rivals. Amb 2 punts trobem a en Marc Garcia, en Gerard Munné i en Daniel Álvarez i tanca el grup de catalans en Pol Moncunill.

La setena ronda preveu ser molt emocionant ja que en Víctor defensarà la primera plaça davant l’andalús Salvador Guerra i per altra banda hi haurà tres enfrontaments entre catalans (la mateixa quantitat que en el total de la resta de rondes). Un d’aquests enfrontaments és entre les jugadores Joana Ros i la Laura Povill.

Ànims a tots

Gran jornada pels jugadors catalans en el tercer dia de competició en el campionat d’Espanya sub-12. En Víctor Álvarez aconsegueix dues meritòries victòries davant el madrileny Marcos Lianes (número 1 de rànquing) i el Gallec Martín Pena que el posen en primera posició empatat a punts amb el valencià Santiago Garcia. El català està mostrant una solidesa constant davant la pressió de jugar en els primers taulells.

A aquests bon resultat cal destacar els 4 punts de 5 des jugadors Héctor Sama, Sergi Riu i Sergi López que es troben molt propers a les zones capdavanteres ja que hi ha 14 jugadors empatats a 4 punts. Durant les dues rondes d’avui, en Sergi López a demostrat superar la pressió del temps ja que les dues taules assolides avui han estat durant molta estona al límit de temps. L’Héctor Sama i en Sergi Riu per la seva banda han pogut recuperar posicions i enllaçar-se en aquest grup capdavanter.

En la resta de companys catalans que els segueixen trobem en Sergio Martínez, en Llibert Céspedes i l’Oliver Pérez amb 3 punts. Amb 2,5 punts trobem en Gabriel Vacas, en Guerau Masagué, l’Adrià Marcos i la Joana Ros. Amb dos punts tenim en Marc Garcia, en Marcel Claramunt, en Daniel Álvarez, en Jaume Camprubí, l’Aleix Mallol, en Guillem Masdemont, l’Aleix Sanitago i la Laura Povill que per fi ja s’ha pogut estrenar amb dues victòries. Per últim, amb 1,5 punts trobem en Pol Moncunill i en Gerard Munné.

Demà toca jornada molt important en què només es farà una única ronda i en què es pot començar a definir un liderat únic per tal d’afrontar el que queda de campionat.

Avui, hem aprofitat per fer la foto de grup, ja que a la tarda després de l’entrenament tindrem una estona de descans perquè només tenim una única ronda al matí.

sub12 espanya 2014

Leer más...

Preguntes Freqüents

Botiga en línia

Cercador

Galeria Flickr