CLUBS

JUGADORS

TORNEIGS

LLIGA CAT.

CIRCUIT

RETRANSMISSIONS

Destacats

 
 
 
 
 

XCII Campionat de Catalunya Absolut Individual

Hotel 4R Salou Park Resort

Bases

De l'11 al 18 de maig de 2024

XXXVIII Campionat de Catalunya de Veterans

Hotel 4R Salou Park Resort

De l'11 al 19 de maig de 2024

Copa Catalana 2024

Bases de la Copa Catalana 2024

Equips classificats

Resultats i Classificacions:

DH - 2DIV - PREF - 1Cat - 2Cat - 3Cat

Galeria d'imatges

Gran jornada pels jugadors catalans en el tercer dia de competició en el campionat d’Espanya sub-12. En Víctor Álvarez aconsegueix dues meritòries victòries davant el madrileny Marcos Lianes (número 1 de rànquing) i el Gallec Martín Pena que el posen en primera posició empatat a punts amb el valencià Santiago Garcia. El català està mostrant una solidesa constant davant la pressió de jugar en els primers taulells.

A aquests bon resultat cal destacar els 4 punts de 5 des jugadors Héctor Sama, Sergi Riu i Sergi López que es troben molt propers a les zones capdavanteres ja que hi ha 14 jugadors empatats a 4 punts. Durant les dues rondes d’avui, en Sergi López a demostrat superar la pressió del temps ja que les dues taules assolides avui han estat durant molta estona al límit de temps. L’Héctor Sama i en Sergi Riu per la seva banda han pogut recuperar posicions i enllaçar-se en aquest grup capdavanter.

En la resta de companys catalans que els segueixen trobem en Sergio Martínez, en Llibert Céspedes i l’Oliver Pérez amb 3 punts. Amb 2,5 punts trobem en Gabriel Vacas, en Guerau Masagué, l’Adrià Marcos i la Joana Ros. Amb dos punts tenim en Marc Garcia, en Marcel Claramunt, en Daniel Álvarez, en Jaume Camprubí, l’Aleix Mallol, en Guillem Masdemont, l’Aleix Sanitago i la Laura Povill que per fi ja s’ha pogut estrenar amb dues victòries. Per últim, amb 1,5 punts trobem en Pol Moncunill i en Gerard Munné.

Demà toca jornada molt important en què només es farà una única ronda i en què es pot començar a definir un liderat únic per tal d’afrontar el que queda de campionat.

Preguntes Freqüents

Botiga en línia

Cercador

Galeria Flickr