CLUBS

JUGADORS

TORNEIGS

LLIGA CAT.

Lliga catalana

CIRCUIT

RETRANSMISSIONS

Destacats

 
 
 
 
 

Retransmissió en directe de la Lliga Catalana

Cada dissabte, a partir de les 16:30 hores, es retransmetran dues partides de divisió d'Honor. Aquesta setmana:

Grup I: Foment - Barberà

Grup II: Figueres - Olot

Chess24

Telèfon resultats (només Divisió Honor): 689.625.046

Copa Catalana - Fases Territorials 2023

Barcelona - Equips inscrits

Girona - Equips inscrits

Tarragona - Equips inscrits

Lleida - Equips inscrits

Campionat de Catalunya individual d'edats 2023

Pàgina del torneig

Criteris de distribució i places classificatòries

Fases prèvies

 

Arribada l’ultima ronda, tot i que no hi ha opcions a pòdium els jugadors catalans afronten la ronda, a guanyar la seva partida.

Gerard Ayats el millor català en aquesta 9ª ronda juga amb el riojà Albaro Bayo a la tercera taula, Gerard que és un jugador molt tècnic derrota al riojà i s’emporta el punt, finalitzant així amb 7 punts, en 6a posició empatat amb el quart i la millor classificació catalana.

Leer más...

 

En la setena ronda, hi ha moltes coses per decidir, i a mida que anaven acabant les partides, es definien dos classificacions: Els que quedaven a la part alta clarament per optar a pòdium. Els que es despedient el pòdium d’aquest any. Per l’expedició catalana, els jugadors que clarament han quedat amb opció a pòdium teníem a Guillem Porta que després de guanyar la seva partida, quedava amb 5’5 punts, un punt del líder (Juan Plazuelo 6’5 punts) i mig punt del grup capdavanter. (Iñigo Lopez i Jose Manuel Nieves 6 punts).

Leer más...

Dia força dur per doblar ronda, un dels dies importants per posicionar-se a dalt o a baix de la classificació.

Comença la ronda a les 10.00 h. del matí, 14 jugadors de l’expedició es traslladen de la població d’Almuñecar cap a la sala de joc del campionat. Els jugadors estan amb ganes i il·lusió per afrontar el dia. Ha coincidit un grup molt maco i compenetrat.

bus

Leer más...

Arribats a la ronda 3, de moment amb molt bones expectatives, ja que tenim col·locats a un gran número de catalans a la part alta de l’emparellament.

Aquesta és una ronda important, ja que comencen haver emparellaments de jugadors forts.

La nostra expedició que teníem 17 punts en joc, per que no hi havia cap emparellament català, vam aconseguir 11 punts, gairebé un 65% dels punts.

Cal destacar la partida entre Carlos Martínez que va fer taules amb el jugador andalús Francisco Orantes, jugador amb molta experiència en aquests campionats,que quan era sub10, el mateix any es va proclamar campió d’Andalusia, campió d’Espanya i campió de la Unió Europea. Carlos va fer molt bona partida, fins i tot en moments va tenir avantatge.

Leer más...

Preguntes Freqüents

Botiga en línia

Cercador

Galeria Flickr