CLUBS

JUGADORS

TORNEIGS

LLIGA CAT.

Lliga catalana

CIRCUIT

RETRANSMISSIONS

Destacats

 
 
 
 
 

Retransmissió en directe de la Lliga Catalana

Cada dissabte, a partir de les 16:30 hores, es retransmetran dues partides de divisió d'Honor. Aquesta setmana:

Grup I: Foment - Barberà

Grup II: Figueres - Olot

Chess24

Telèfon resultats (només Divisió Honor): 689.625.046

Copa Catalana - Fases Territorials 2023

Barcelona - Equips inscrits

Girona - Equips inscrits

Tarragona - Equips inscrits

Lleida - Equips inscrits

Campionat de Catalunya individual d'edats 2023

Pàgina del torneig

Criteris de distribució i places classificatòries

Fases prèvies

 

Finalitza el Campionat d'Espanya en categoria Sub 16. El guanyador ha estat Héctor Laiz de Castellà Lleó, seguit dels gallecs Alberto Portela i Julio Suarez. Ha resultat una experiència positiva per tota l'expedició catalana que ha realitzat un digne paper. L'ambient durant tota l'estada per part d'aquesta expedició ha estat molt positiu.

Pere Garriga_-_cpia

Leer más...

Ronda 3 amb algunes derrotes per alguns catalans en partides llargues i lluitades com la de l'Oriol Serra, Alexandre Ventura, Eduard Pruja o Oriol Panadès.

Eduard Salagran ha aconseguit unes valuoses taules després d'una partida amb alternatives i incerta.

Max Orteu ho tenia complicat davant el cap de sèrie numero 1 Miguel Santos, finalment ha perdut el nostre representant.

Per la part positiva s'han aconseguit victòries importants com la de Guillem Salagran o Pere Garriga. Tots dos han aconseguit un valuós punt que els hi representa una important reacció.

Finalment destacar la victòria del Ferran Cervelló. Es troba situat amb 3 punts de 3 partides entre el grup de líders. Està realitzant un excel·lent torneig.

Per la tarda ha hagut descans que s'ha aprofitat per anar a la platja, jugar a jocs de taula i realitzar algunes preparacions amb el GM Amador Rodríguez.

P7200110 -_cpia

Jugador a jugador després de dues rondes

Àlex Ventura. 2 punts de 2 partides. Ha jugat i guanyat dues partides tàctiques amb alternatives pels dos jugadors. Està resolent en situacions de joc complexe. Manté intactes les seves opcions a mantenir les primeres posicions.

Ferran Cervelló. 2 punts de 2 partides. Se li han presentat dues partides de joc posicional on ha guanyat després de superar alguna posició delicada. La partida de la tarda ha rematat un interessant i llarg final.

Max Orteu. 2 punts de 2 partides. Està mostrant un joc força consistent i dominant les partides que ha jugat. Bon remat a la partida de la tarda.

Oriol Serra. 2 punts de 2 partides. Interessants i lluitades partides que ha guanyat l'Oriol després de superar moments de complicacions tàctiques.

Eduard Prujà. 1'5 punts de 2 partides. Ha mostrat un joc força consistent a les dues partides. Especialment la de la tarda ha resultat interessant i amb alternatives pels dos jugadors. Durant força estona tenia dama d'avantatge per tres peces menors. Lluitadíssima partida amb taules finals.

Pere Garriga. 1 punt de 2 partides. De moment ha iniciat el torneig amb dues taules força lluitades. Està mostrant un sòlid joc, però no ha acabat de rematar. Encara es troba en situació de reaccionar en properes rondes.

Guillem Salagran. 1 punt de 2 partides. Porta dues partides amb algunes alternatives i irregularitats en el joc; però està mostrant molt tranquilitat i reacció en determinats moments. A partir de ronda 3 aniran arribant els punts.

Eduard Salagran. 1 punt de 2 partides. Notable partida guanyada a ronda 1. La ronda 2 ha sabut sortint-se d'una situació delicada i per moments semblava que guanyava, finalment no ha estat així, però està mostrant força solidesa.

Oriol Panadès. 1 punt de 2 partides. Interessant inici de torneig. Bona primera partida guanyada, després ha lluitat molt i amb possibilitats contra un dels primers del ranking.

sub 16 salobrea 2014 - cpia

 

Preguntes Freqüents

Botiga en línia

Cercador

Galeria Flickr