CLUBS

JUGADORS

TORNEIGS

LLIGA CAT.

CIRCUIT

RETRANSMISSIONS

Destacats

 
 
 
 
 

Retransmissió en directe de la Lliga Catalana 2024

Cada dissabte, a partir de les 16:30 hores, es retransmetran dues partides de divisió d'Honor. Aquesta setmana:

R11 Grup Títol - Final: Colon Sabadell Ionehipotecas.com - Platja d'Aro

R11 Descens: Andorra - Olot

Chess.com

Telèfon resultats (només Divisió Honor): 689.625.046

Lliga Catalana d'Escacs 2024

Final a Manresa

Dissabte, 13 d'abril de 2024

Un cop finalitzades les dues primeres rondes comentem a continuació els resultats de cadascún dels nostres jugadors:

Un cop finalitzades les dues primeres rondes comentem a continuació els resultats de cadascún dels nostres jugadors:

  • Carles Díaz Comallonga. Ha obtingut 2 victòries en les dues primeres rondes, mantenint-se així en la part alta de la classificació
  • Carlos Rojano Alfonso. També ha conseguit el 100% dels punts, i es mantè en la lluita pel títol.
  • Pere Garriga Cazorla. Després d'un mal inici en el Sub -16, sembla recuperat, i al igual que en les últimes rondes del Sub -16, ha guanyat totes les partides.
  • Pau Joan Bartrolí. Ha començat bé el campionat aconseguint 1,5 dels 2 punts possibles. La primera ronda, tot i arribar en un final amb lleugera ventatja no va poder aconseguir la victòria i quedà amb tables, en la segona ronda guanyà la partida amb solvència.
  • Alexandre Pinsach Gelabert. També amb 1,5 de 2 punts continua en la part mitjana-alta de la tabla. Al matí conseguí una victòria en una partida complicada i en la ronda de la tarda no poguè passar de les tables també en una partida molt disputada.
  • Elisabet Ruiz Font. Amb un precís final i sent la última en acabar la primera ronda aconseguí la victòria en la primera ronda, en la segona ronda, l'emparellament la va portar a la primera taula, davant el favòrit del torneig, el Mestre Fide Santos de Extremadura. La partida fou disputada, però la falta de temps la va comdenar a la derrota.
  • Gal·la Garcia-Castany Musellas. Dues tables en les dues primeres partides, la situen en el grup de líders del femení amb un punt dels 2 possibles.
  • Laura Martín Pérez. Va guanyar amb certa facilitat la primera ronda. L'emparellament de la segona ronda també la va portar a jugar a les primeres taules on no va poder evitar la derrota davant d'un jugador, a priori, superior.
  • Oriol Porta Tovar. El nostre jugador va tenir mala sort en la primera ronda, va aconseguir una posició clarament superior a la deu seu rival, però un parell d'errors en el mig joc van fer que acabès perdent la partida. A la tarda, es va recuperar del cop que va suposar la derrota en la primera ronda i va derrotar al seu rival sense molts problemes.
  • Maxim Ventura Bolet. Va guanyar amb solvència en la primera ronda. A la tarda  jugant contra un contrincant en principi superior a ell, va equivocar el plà en l'apertura i no va poder evitar la derrota.

grup sub18 2014 espanya

Preguntes Freqüents

Botiga en línia

Cercador

Galeria Flickr