CLUBS

JUGADORS

TORNEIGS

LLIGA CAT.

CIRCUIT

RETRANSMISSIONS

Destacats

 
 
 
 
 

XCII Campionat de Catalunya Absolut Individual

Hotel 4R Salou Park Resort

Bases

De l'11 al 18 de maig de 2024

XXXVIII Campionat de Catalunya de Veterans

Hotel 4R Salou Park Resort

De l'11 al 19 de maig de 2024

A falta d’una ronda, Elisabet Ruiz es col·loca líder de les fèmines al guanyar la seva partida i al tenir millor desempat que l’altra jugadora catalana Gal·la García que va entaular i també aconsegueix sumar 4,5 punts dels 8 possibles. Un punt per sota, amb 4 de 8, segueix Laura Martín, que va ser derrotada ahir en una dura partida i manté les opcions al tenir el millor desempat de les tres jugadors. En el quadre masculí, Pere Garriga va aconseguir la victòria i amb 6 punts dels 8 possibles segueix tenint opcions de podi.

A falta d’una ronda, Elisabet Ruiz es col·loca líder de les fèmines al guanyar la seva partida i al tenir millor desempat que l’altra jugadora catalana Gal·la García que va entaular i també aconsegueix sumar 4,5 punts dels 8 possibles.

Un punt per sota, amb 4 de 8, segueix Laura Martín, que va ser derrotada ahir en una dura partida i manté les opcions al tenir el millor desempat de les tres jugadors.

En el quadre masculí, Pere Garriga va aconseguir la victòria i amb 6 punts dels 8 possibles segueix tenint opcions de podi.

Carles Díaz, guanyà la seva partida i amb 5,5 punts dels 8 possibles aspirar entrar en el Top Ten.

Amb les mateixes aspiracions, el jugador català Pau Juan que entaular la seva partida i obté 5,5 punts dels 8 possibles.

Carlos Rojano, després del dia negre que va tindre en dues derrotes seguides, segueix intractable i aconseguí una nova victòria que l’hi dona els 5,5 punts dels 8 possibles.

Maxim Ventura, va entaular la seva partida, la qual va ser en tot moment molt igualada i obté 5 punts dels 8 possibles.

Alexandre Pinsach, tot i obtindre una mica d’avantatge sobre el seu rival, no va poder passar de les taules i es queda amb 4,5 punts dels 8 possibles.

Oriol Porta, després d’un molt mal inici de torneig, aconseguí la segona victòria consecutiva i suma 4 dels 8 punts possibles.

Ànims i molta sort als nostres jugadores i jugadores per a la novena i última ronda.IMG00423-20140730-1042

Preguntes Freqüents

Botiga en línia

Cercador

Galeria Flickr