CLUBS

JUGADORS

TORNEIGS

LLIGA CAT.

Lliga catalana

CIRCUIT

RETRANSMISSIONS

Destacats

 
 
 
 
 

Retransmissió en directe de la Lliga Catalana

Cada dissabte, a partir de les 16:30 hores, es retransmetran dues partides de divisió d'Honor. Aquesta setmana:

R3 Grup I: Barberà - Valls

R3 Grup II: Olot - Sant Andreu

 

Chess24

Chess.com

Lichess

Telèfon resultats (només Divisió Honor): 689.625.046

Veterans - Fases Territorials 2023

Barcelona - Inscrits

Girona - Inscrits

Tarragona - Inscrits

Lleida - Inscrits

Campionat de Catalunya individual d'edats 2023

Pàgina del torneig

Criteris de distribució i places classificatòries

Fases prèvies

 

Augmenta la participació a Girona i a Tarragona, mentre que Barcelona i Lleida s'apropen a números de prepandemia

Arrenquem la temporada 2023 amb rècord de participació a les Fases Prèvies de la Copa Catalana: 53 equips i més de 250 esportistes a Montblanc, 44 equips i 200 esportistes a Olot, 36 equips i uns 150 esportistes a Bellcaire d’Urgell i 148 equips i més de 800 esportistes a Hospitalet de Llobregat .

Simultàniament, a les quatre territorials, aquest passat diumenge, més de 1400 persones (de seguida és dit!) es varen trobar en quatre seus per a disputar Fases Territorials de la Copa Catalana i decidir quins equips es classifiquen per a jugar la final de la Copa Catalana que tindrà lloc al 30 d’abril.

 

Leer más...

 

Les Fases Prèvies de la Copa Catalana tornen a la normalitat, sense mascaretes i al gener, una setmana abans de l’inici de la Lliga. Simultàniament, a les quatre territorials, aquest diumenge a les 9:30 del matí arrenca una de les competicions més emblemàtiques del territori català.

L’Hospitalet de Llobregat, Bellcaire d’Urgell, Montblanc i Olot són les quatre seus que ni més ni menys 282 equips i més de 1200 esportistes es trobaran per decidir els equips que es classificaran per a la final de la Copa Catalana que tindrà lloc el dia 30 d’abril. Amb aquests números a la mà, són gairebé més de 100 equips de més respecte l’any passat i se supera els 277 equips del 2020, edició d’abans de la pandèmia.

Leer más...

La setmana del 2 al 5 de gener, amb el suport de la Secretaria General de l'Esport i de l'Activitat Física desenvolupada per la Jo-DiC, s’organitza l’espai lúdic esportiu adreçat a infants i joves "TOTESPORT-Entre totes, JOC".

Es tracta d'un conjunt d’activitats esportives que pretén fer un pas més en la promoció de l'esport femení a Catalunya, on entitats i referents femenines de primer nivell es donaran cita en aquest entorn.

La Federació Catalana d’Escacs hi participarà de la mà de l’actual campiona de Catalunya Joana Ros fent una exhibició de simultànies amb els nens i nenes presents al recinte. Aquesta activitat tindrà lloc el dilluns 2 de gener de 2023 entre les 16:00 i les 17:00.

Per altra banda, també la Federació proporcionarà els escacs gegants de què es disposa per a omplir diferents espais estratègics dins del recinte firal de les instal·lacions de l'INEFC de Barcelona (Anella Olímpica de Montjuïc).

Miguel Muñoz, de La Lira Vendrellenca, i Juan David Becerra, de Colòmbia, l'acompanyen al podi

El diumenge, 11 de desembre, a la seu de la Federació Catalana d’Escacs, a Barcelona, es va disputar el Torneig Obert Memorial David Garcia Ilundain. El ritme de 15 minuts + 5 segons d’increment per a cada jugada va fer que fos un torneig ràpid i àgil, tot i que es jugava matí i tarda.

En aquest torneig van participar 1 GM, 2 MI, 2 MF i 2 Mestres Catalans, però el guanyador va ser el jove Nil Marimon, de La Lira. Va aconseguir fer 6 punts a les 6 primeres rondes, liderant la classificació provisional, fins que es va trobar al davant el GM Miguel Muñoz, de la Lira Vendrellenca, que tenia mig punt menys que el líder. La victòria de la 7a ronda se la va endur el jugador peruà, però el Nil no va defallir i a la darrera ronda va tornar a guanyar. Va obtenir 7 punts de 8 possibles.

El Nil Marimon, de La Lira, al costat del David Ayza, secretari de la FCE i director del torneig.

Leer más...

Preguntes Freqüents

Botiga en línia

Cercador

Galeria Flickr