Avui, dilluns, 4 de maig, els nostres esportistes campions del passat Campionat de Catalunya d’edats online han jugat els partides contra el GM Pepe Cuenca a Chess24. Aquest matx era el premi per al campió d’aquest campionat online que es va jugar durant la setmana Santa. Cada campió de la categoria ha jugat 4 partides, dues amb blanques i 2 amb negres, a 3 minuts, sense increment i demostrant tot el que saben. Durant les partides, el Pepe Cuenca ha anat comentant les partides, com fa sempre en aquesta plataforma, i algun esportista català li ha seguit el fil comentant les seves jugades, òbviament sense explicar les seves intencions. Ha començat puntualment, a les 16:00 hores, el guanyador de la categoria sub-8, Adrià Pérez (Tona-La Crema) donant guerra, tot i que no ha pogut guanyar cap partida.

 

Leer más...

Notícies

Enllaços als torneigs

Classificats a vuitens 

Enfrontaments

Enllaç a Chess24

Enllaç a Chess24 - Quarts de final

Enllaç a Chess24 - Semifinals

Enllaç a Chess24 - Finals

 

Crònica final

 

Recordeu d'enviar-nos fotografies i vídeos dels esportistes jugant les partides al correu federacio@escacs.cat

 

 

 

La plataforma Chess24 no ens permet crear les partides automàticament, i per aquest motiu l'esportista que juga amb peces blanques ha de reptar al seu contrari a l'hora indicada en el calendari. L'esportista de negres haurà d'acceptar el repte i es podrà començar la partida. 

Per a les següents partides amb el mateix rival no caldrà fer res més,només acceptar “la revancha”. En el cas del desempat, sí s'haurà de reptar de nou com a la primera partida. Per passar la fase, tant aquesta com la de demà, dimecres 8 d’abril, s’haurà de ser el millor de sis partides.    

En el següent pdf  s'explica que s'ha de fer.