Michael Rahal, campió del Campionat d’Espanya de Veterans del grup A. José Luis Fernandez, de les Canàries, guanya el grup B, per jugadors més grans de 65 anys

Ja ha Finalitzat el XVIII Campionat d’Espanya de Veterans que se celebrava a l’Hotel Cap Negret d’Altea, País Valencià, del 31 d’octubre al 7 de novembre. Com ja fa unes edicions, el campionat s’ha dividit en dos grups, els més grans de 50 anys i els més grans de 65 anys. Un grup de catalans s’hi ha desplaçat per participar-hi amb un total de 19 jugadors, 10 en el grup A, més grans de 50 anys, i 9 al grup B, de més de 65 anys.

Aquest any, el guanyador del grup dels joves ha estat el MI Michael Rahal, que era la primera edició on hi participava. Va iniciar la darrera ronda coliderant la classificació provisional, juntament amb el valencià Luis Maria Campos, amb 6.5 punts. La victòria del jugador del Sant Cugat i les taules del valencià contra el català Joan Ramon Menac (Catalònia-Joviat) van fer que es proclamés campió en solitari, seguit de 3 jugadors més a un punt de distància.

En Michael Rahal, campió del XVIII Campionat d’Espanya de Veterans. (Foto: FEDA)

En Menac va aconseguir una bona 7a plaça, amb 6.5 punts i, amb 6 punts, a la posició 12a i 13a, els jugadors Ricardo Brusi (Sant Cugat) i Jaume Viñals (Congrès), respectivament.

Pel que fa a la categoria dels més grans de 65 anys, el campió va ser el canari José Luis Fernandez, amb 7.5 punts. El primer català, l’Emili Simón (Terrassa) el trobem en una bona 5a posició, a un punt de distància i després de perdre la darrera ronda contra el mític GM Mihail Suba.

Emili Simón, primer català del grup B del XVIII Campionat d’Espanya de Veterans. (Foto: FEDA)

A la 12a posició el jugador del Gran Penya, Carmelo Fernandez, amb 6 punts.

 

Classificació final Grup A

Classificació final Grup B

Fotografies