Patir o no patir, aquesta és la qüestió.

Mentre a dins de la sala comencen les partides d'escacs, a fora de la sala les partides també es viuen d'una altra manera, i és per això que us vull compartir un escrit que m'ha fet arribar la mare del nostre jugador Arnau Delgadillo:

"Avui com cada dia, el silenci s'ha apoderat de la majoria de les mares que guarden contingudes aquells nervis fruits de l'amor incondicional, de la competitivitat del moment o potser com a producte d'aquell somni innat en els escaquistes que desde molt petits volen ser campions o campiones en aquesta classe de tornejos. Moltes d'elles omplen el ser cor de valor, altres d'emocions i algunes de nervis incontrolables que prefereixen patir en soletat. No és gens estrany ja que aquests nervis formen part dels escacs, part del camí que moltes mares han decidit recòrrer amb els seus fills, que no es poden imaginar que a pocs metres de distància hi ha un conjunt d'emocions que s'accelera mentres ells signen la planilla i la barra de chess24 es paralitza amb el rellotge que deixa de marcar, just en aquell moment en el que els braços d'una mare i d'un pare es preparen per abraçar (amb tot l'amor possible!!!) els petits escaquistes, sigui quin sigui el resultat."  

Ximena Vidal Rebollo

Pel que fa al torneig, i desprès de les dues rondes d'ahir, la classificació general està encapçalada pel jugador de la Rioja, en Jon Bocos, amb 5 punts, empatat també a punts amb el madrileny i guanyador de l'any passat de la categoria sub8, en Álvaro Torres. No gaire més lluny ja tenim 3 escaquistes catalans perfectament situats que de ben segur no els deixaran escapar, en 4a i 5a posició amb 4,5 punts, en Mauro Alonso i Oriol Najar, i tot seguit en la 6a posició amb 4 punts en Isaac Herman.

També apretant de valent tenim a l'Arnau Delgadillo, a la 12 posició amb 4 punts, i al Grau Barrera, a la 17 posició també amb 4 punts.
Seguidament amb 3,5 punts, el Gerard Jurca i en Gerard Tallada, i amb 3 punts al Jordi Linares, Jofre Dea, Guillem Torres, Oriol Roure, Ian Perez, Josep Marsal, Benjamín Roxin, Pau Mulet. Amb 2,5 punts hi ha l'Ivan Arjona. Amb 2 punts el Climent Ferre, Roman Arjona i Quirze Pau. Amb 1,5 punts, Joan Villa i Tànit Llop. I tancant n'Eloi Puerto amb 1 punt.

Finalment voldria felicitar a l'Eloi Puerto i a la Tànit Llop, perque ahir van poder fer els seus primers punts, i també als nostres valents sub8, en Joan Villa i Roman Arjona, que tot i jugant a la categoria de sub10 ja han aconseguit puntuar i ho estan fent molt bé.
Quedant 4 rondes, el campionat encara està molt obert, i tenim una bona pila d'esportistes que si ho fan molt bé i tenen opcions d'estar a dalt de tot.

Força!

Carlos Torres

Delegat sub10

 

Partides en directe

Campionat d'Espanya sub-10

Galeria de fotos sub-10