El passat dilluns 26 de juliol va començar el Campionat d’Espanya Sub18 a Salobreña (Granada). La nostra expedició Sub18 és bastant nombrosa, amb 19 participants, dels quals 14 son jugadors i 5 jugadores. El total de jugadors del torneig és de 189. A destacar que el número u del torneig amb diferència, el M.I. Pedro Ginés, amb un elo Fide de 2470, juga amb bandera catalana perquè fa mesos que es va incorporar a les files del C.E.Barcelona. 

La logística del torneig és exactament igual que l’any passat, amb les mesures covid pels jugadors a la sala de joc i de tots els allotjats a l’hotel en espais comuns, com el restaurant, la zona de la piscina, la cafeteria, etc. 

La primera ronda va anar més o menys bé, tot i que sempre perdem punts a on no esperàvem. Vam fer un total de 10 punts dels 19 possibles. Dels nostres jugadors amb més elo, el Josep Maria Ribera va fer taules, mentre que la Joana Ros va començar el torneig amb una derrota. Els quatre primers catalans per elo van guanyar, que son el Pedro Ginés, el Guerau Masagué, el Carles Martín i el Victor Álvarez.

 

 

Joana Ros

 

El dilluns per la tarda es va disputar la segona ronda. Si en la primera ens vam escapar d’enfrontaments entre catalans, en aquesta segona ja vam tenir un matx directe, el que enfrontava l’Anais García contra el Ferran Puig, que va acabar amb victòria de l’Anais. En aquesta ronda vam puntuar millor, amb 12 punts i mig de 19 possibles. Els quatre millors elos catalans van aconseguir guanyar.

 

El dimarts pel matí s’ha disputat la tercera ronda. Sembla que anem millorant ronda a ronda, perquè en aquesta hem aconseguit fer 13 punts de 19 possibles. Hem tingut un altre enfrontament entre catalans, l’Alba de Lomas ha guanyat amb blanques a l’Àlex Alcon, d’Andorra. De nou, els nostres quatre millors elos han fet el ple de punts, amb el que mantenim unes bones posicions en general. La Joana Ros es va recuperant i ja porta dos punts de tres, empatada entre les nostres noies amb l’Alba de Lomas i la Laura Viñolas.

 

El dimarts per la tarda és descans, pel que els jugadors han aprofitat per l’opció relax a la piscina, més que no pas sortides per Salobreña ja que la calor, tot i no ser el dia més àlgid, es nota.

 

Demà més!