Del dia 27 de març a l'1 d'abril està previst disputar el Campionat de Catalunya d’Edats Individual.

El campionat se celebrarà a la localitat de Salou, Tarragona, al complex Salou Park Resort, carrer de Brussel·les, 45, 43840 Salou.

Es disposarà de 4 sales de jocs distribuïdes per categories.

Distribució de les sales de joc

Mapa per arribar a la sala de joc de les categories de sub-14, sub-16 i sub-18 a sub-20.Els primers taulers de les categories, taulers de retransmissió, jugaran a la sala Menjador de l'Hotel Park 2****

 

RETRANSMISSIÓ

Campionat de Catalunya Sub16 i Sub18-20 

Campionat de Catalunya Sub10, Sub12 i Sub14

 

 

INFORMACIÓ IMPORTANT:

Atesa la inscripció a les categories sub-18 i sub-20, la direcció del torneig ha decidit ajuntar les dues categories. Així mateix, s'ha decidit que hi ha participació suficient per a jugar 9 rondes totes les categories.

L’edició anterior d’aquest mateix campionat, en el mes de setembre del 2020, es va fer sense cap incidència i seguint totes les mesures higièniques, tant per part de l’organització com de l’hotel. Enguany, volem repetir aquest èxit i és per això que volem fer una crida a tots els participants, allotjats i acompanyants no allotjats a seguir totes les mesures. Les mesures bàsiques han de ser respectades en tot moment i amb això ja es redueix en gran manera el risc:

 • Ús obligatori de la mascareta i en la posició correcta.

 • Freqüent rentada de mans amb aigua i amb sabó, més ús del Gel Hidroalcohòlic.

 • Distància social, en tant que sigui possible guardar-la.

 

PROTOCOL SANITARI

El Protocol d'aplicació en el Campionat de Catalunya d’Edats és el que la Federació Catalana d’Escacs va publicar el juliol del 2020 i que va ser aprovat per la Generalitat de Catalunya.

 

DIRECTOR MÈDIC

La Federació Catalana anomenarà un metge com a Director Mèdic que estarà present durant el Campionat i exercirà la supervisió, en tot el que respecta a les mesures i materials de control sanitari del Campionat.

En el cas que hi hagi algun participant amb malestar, es podrà dirigir a aquest.

 

 

MESURES DE CONTROL SANITARI DEL RECINTE DE JOC

Mesures per al control previ de participants.

 • Es prendrà la temperatura a tothom a la seva arribada a l’hotel.

 • S’ha d’entregar el document “ANNEX SANITARI” que us podeu descarregar aquí mateix.

  • Aquest document l'haurà d’omplir tothom sigui esportista o acompanyant i estigui allotjat a l’hotel o no.

Desinfecció diària de la sala de Joc mitjançant el procediment d'Ozó atès que es pot garantir que durant el procés de desinfecció no hi haurà cap persona present en el recinte de joc. De trobar-se persones en el recinte a desinfectar, la seva utilització estaria prohibida.

Altres mesures que es prendran són els Itineraris d'accés, separació de jugadors, ús de la mascareta a la sala de joc, presa de temperatura, dispensadors de gel hidroalcohòlic, papereres, etc.

 

DOCUMENTS DE LA FEDERACIÓ:

 

DE L’HOTEL:

 

INFORMACIONS RELATIVES AL CAMPIONAT DE CATALUNYA D'EDATS

A continuació us detallem la informació, tant del torneig com del protocol sanitari:

Els diplomes que es venien donant en paper cada any a l'entrega de premis, s'enviaran per correu electrònic, en format pdf, a l'adreça del club per seguir amb el protocol de la Covid-19.

Es fa una crida a tots els assistents que dins de l'hotel, ja siguin els allotjats o els visitants, portin sempre les mascaretes posades correctament. Qualsevol persona de l'hotel pot cridar l'atenció a la persona o persones perquè se la posi adequadament. Així també com rentar-se les mans sovint amb aigua i sabó o gel hidroalcohòlic, a més també de guardar les distàncies socials establertes, sempre que sigui possible.

Atesa la situació sanitària i, per evitar contactes externs a dins del menjador, no es vendran tiquets per als àpats extra. Tanmateix, s’han creat dos torns per tal d’accedir al menjador que es comunicaran a l’entrega de la clau. Aquests seran de 13:00 a 14:15 i de 14:15 a 15:30. Agrairíem que no estiguin més estona del necessari a dins del menjador per tal de que tots els hostes puguin entrar al seu torn.

El dia d'arribada a l'hotel, es prendrà la temperatura i es passarà per estores humides a l'entrada. Un cop al hall es podrà accedir a diferents punts:

 • Una taula amb l'entrega de polseres: Aquestes donen accés al menjador de l'hotel en el cas d'estar allotjat. Hi haurà diferents persones posant-les i fent el control de l'entrada.

 • Una taula per entregar el document sanitari obligatori per a tothom, allotjats i no allotjats a l'hotel. Aquest annex s'haurà d'enviar per correu electrònic a federacio@escacs.cat abans del dia 25 de març a les 12:00 hores o entregar el primer dia tant els participants com els allotjats, i els dies que estaran de visita en el cas de persones que vinguin dies esporàdics. En el moment de l'entrega es demanarà informació extra, en el cas que no estigui en el document. Els menors d'edats hauran d'introduir el número de telèfon dels pares o de la persona responsable que estigui amb ell a l'hotel. Els que no s'allotgin a l'hotel hauran d'entregar el document durant el matí, o abans de l'inici de la primera ronda. Si algun acompanyant entra més tard a l'hotel ho haurà d'entregar el dia d'arribada.

 • Recepció: un cop hagin entregat el bono de la reserva s'entregarà la clau de l'habitació.

L’organització té a disposició un metge col·legiat per a qualsevol circumstància referent amb el torneig i la Covid-19.

Pel que fa a l'accés a la sala de joc i de les rondes es prendrà la temperatura, es passarà per les estoretes humides i es posaran gel hidroalcohòlic a les mans. Una persona de l'organització entregarà una mascareta nova a cada esportista i haurà de llençar o guardar la seva pròpia mascareta.

Si falta el document sanitari d'algun esportista abans de l'inici de la primera ronda, aquest no podrà entrar a la sala ni jugar la ronda fins que no hagi entregat el document requerit. En el cas que hagin passat el temps de cortesia de la ronda, perdrà la partida.

A dins la sala de joc només hi podran accedir esportistes, àrbitres i organització. No es podrà entrar cap bolígraf, llapis o element per escriure. Així mateix, tampoc es podrà entrar cap beguda o menjar. Les noies podran entrar motxilles petites amb productes higiènics si fos necessari. Seguint amb el protocol de la vestimenta, els esportistes que entrin a la sala de joc hauran de portar sabata tancada i no podran portar cap dispositiu mòbil, ni accessoris de cap tipus: rellotge, polseres, gorres, etc....

A l'interior de la sala de joc, els esportistes entraran i aniran directament a la seva taula de joc. Un cop s'iniciï la ronda, i durant aquesta, els esportistes no podran passejar per la sala si no és que han d'anar al lavabo. En aquest cas, hauran d'aixecar la mà per tal que l'àrbitre doni permís i així no sobrepassar l'aforament dels banys. Tampoc es permetrà que els esportistes parlin durant la ronda, a excepció dels dos confrontats per les situacions que es puguin donar. Un cop acabi la partida, cada esportista signarà la seva planella, la deixarà al mig del tauler o a l'àrbitre i abandonarà la sala de joc.

 

MENJADOR

Hi ha dos torns de menjador.

DINAR: 13:00 a 14.15 i 14:15 a 15:30

Si us plau respecteu el vostre. Trobareu el torn de cada habitació a la targeta que us han donat amb la clau.

 

PROTOCOL

L’hotel te el seu propi protocol per recollir el menjar.

És obligatori :

 • Posar-se gel hidroalcohòlic a l’entrada.

 • Posar-se guants per agafar el menjar.

 • L’us de la mascareta quan es circuli pel menjador.