Aquelles persones que vulguin participar en el Torneig Internacional d'Escacs Sants - Ciutat de Barcelona i estiguin cercant un allotjament assequible que considerin la següent proposta: al preu de 47 € per nit i persona amb esmorzar inclòs.

Els interessats poden contactar directament a la Residència Liv Student de Sarrià comentant que s'allotgen per a participar en l'Obert de Sants.

A continuació les dades de contacte:

 

L’Obert d’escacs més important de Catalunya engega motors. Publicades les bases i inscripcions obertes, segueix amb el seu format tradicional de fer tres grups i es recupera el Campionat de Ràpides.

Del 18 al 27 d’agost, a les Cotxeres de Sants, més de sis-centes persones es donaran cita durant deu dies en un dels campionats d’escacs més important d’Europa. El XXIV Obert de Sants - Ciutat de Barcelona 2023 torna. En el següent enllaç podeu consultar tota la informació de les bases del campionat:

Circular CAT 19/2023 Bases del XXIV Open Internacional de Sants – 28è Ciutat de Barcelona

Com a novetat administrativa, la Federació Catalana d’Escacs, col·laboradora en l’organització de l’Obert de Sants a càrrec del Secretariat de Cotxeres i altres entitats, ha incorporat a la web la gestió d’inscripcions. D’aquesta forma, a més d’agilitzar les inscripcions, tot federat podrà saber al mateix moment si la inscripció s’ha efectuat correctament comprovant que ja forma part de la llista d’inscrits. Quadre resum del nou sistema d'inscripcions:

 

 

A més, i sota la supervisió de l’Àrbitre Internacional Davide Vega D'Aurelio, la llista definitiva d’inscrits la podeu consultar al següent enllaç del portal de chess-results:

XXIV Open Internacional de Sants - Ciutat de Barcelona

Per a informació d'allotjament consultar:

Allotjament pels dies de l'Obert de Sants 2023

Demà, divendres 19 d'agost, s'iniciarà l'Obert de Sants - Ciutat de Barcelona 2022 amb la participació de 552 participants. Les sales estan preparades per al tret de sortida d'aquesta nova edició, que es jugarà a les sales de les Cotxeres de Sants de Barcelona.

Tota la informació es pot trobar al web del torneig: https://cotxeres-casinet.org/escacs/

Rànquing i aparellaments

Partides en directe

A les 16:30 d'avui, dia 18 d'agost, començarà el 26è Trofeu Obert Internacional d'Escacs Ciutat de Barcelona. Els emparellaments de la 1a ronda ja es poden consultar al següent enllaç: 

GRUP A

GRUP B

En el torneig hi haurà 2 sales i per facilitar localitzar el número de tauler, hem creat un plànol de les sales de joc.

 

 

Podeu consultar-ho també en format pdf: 

Malauradament, només podran accedir a les sales els participants del Campionat i membres de l'equip arbitral i organització.

Recomanem assisteixin amb temps, ja que per entrar a les sales hauran de passar un control de temperatura.

Ja està actiu el web dedicat exclusivament al 26è Trofeu Obert Internacional d'Escacs Ciutat de Barcelona- Absolut de Catalunya Individual.

Des d'aquí podreu realitzar la vostra inscripció, consultar les bases i els participants, llegir notícies... i a mesura que s'acostin les dates del torneig (del 18 al 26 d'agost del 2021) anirem publicant cròniques, enllaços a les diferents retransmissions i més! Tot plegat en 3 idiomes: català, castellà i anglès. 

La seu principal serà la de Barcelona, a l’Auditori del Centre Cívic de les Cotxeres de Sants, C. Sants 79, de Barcelona. Aquest local és molt conegut perquè és on es disputa cada any l’Obert de Sants.

 

Us hi esperem!