Un cap de setmana més d'escacs

Ja s'ha jugat una ronda més de la Lliga Catalana i els equips van ocupant posicions. A la màxima categoria, la Divisió d'Honor Grup I, el Valls va guanyar a casa al Cor de Marina per un contundent 9 a 1. L'Andorra a casa i el Barberà com a visitant van guanyar els seus matxos contra el Sant Cugat i el Foment Martinenc respectivament, per 8 a 2. L'Ateneu Colon va guanyar a La Lira Vendrellenca per un 6,5 a 3,5 en el seu desplaçament a El Vendrell. El Valls i el Barberà es veuran les cares aquest pròxim dissabte i tothom qui vulgui visualitzar les partides podrà fer-ho a través del portal de la Federació, ja que és un dels matxos que es retransmetran.

En el grup II va haver el mateixos resultats a gairebé tots els matxos, 7 a 3. El Platja d'Aro va guanyar a casa al Mollet, mentre que l'Olot va guanyar al Figueres al local dels figuerencs i el Colon Sabadell Chessy a casa del Sant Andreu. El Barcelona és l'únic equip d'aquest grup que va guanyar per un altre marcador, 8 a 2, contra el Cerdanyola del Vallès. El matx de la propera ronda és el que enfronta els olotins contra els de Sant Andreu a terres gironines. També el podeu seguir pel web de retransmissions de la FCE i les altres plataformes.Derbi Gironí os es van imposar els de la Garrotxa per 3-7 a casa del Figueres

Pel que fa a la Primera Divisió Grup I el marcador més ampli va ser pel Tres Peons- Edami contra el Catalunya, per un 9,5 a 0,5, on l'única partida que va puntuar va ser el duel entre els GM MiguelIllescas i HerminioHerraiz, que no va passar de l'empat. El Llinars HGC, amb la seva victòria 5,5 a 4,5 a casa del Peona i peó, encara és líder provisional del grup, juntament amb el Tres Peons-Edami amb 2 punts. Per la seva part, el Colon Sabadell Chessy va guanyar còmodament al Tarragona per un 7 a 3, mentre el Gerunda contra l'Agustí i el Catalonia-Joviat contra el Gramenet van acabar amb un 5 a 5. El Moià-Moianès va guanyar per la mínima al Tordera (6 a 4).


Figueres B 5-5 Torreblanca

En el grup II, el Terrassa lidera la classificació provisional després de guanyar a La Lira per 6,5 a 3,5 i el Sant Martí l'acompanya després de la seva victòria sobre el Sant Adrià per 7 a 3. L'altre equip amb els 2 punts de 2 possibles és la Vila Olímpica que va guanyar amb comoditat al Gran Penya per un 8,5 a 1,5. El Salauris no va poder passar de l'empat contra el Sant Boi, mentre que el Lleida i el Comtal van guanyar els seus matxos contra el Montmeló i el Barcelona B, respectivament.


Volem continuar veient les fotografies que publiqueu en els vostres perfils de les xarxes socials i amb els hashtags #LligaCatalanaEscacs i #LligaEscacs.


Una setmana més d'emoció i escacs.

Web Lliga Catalana