Poc moviment a les classificacions de les Divisions Catalanes

Una setmana més i 5a ronda de la Lliga Catalana 2023 acabada. A la màxima categoria, el grup I, no hi ha hagut moviment en les primeres places, ja que Valls i Barberà van guanyar els seus matxos i continuen encapçalant la classificació amb la mateixa puntuació, 4.5 punts. L’Andorra, tot i la seva desfeta a casa de la Lira Vendrellenca, es manté a la 3a posició. El Cor de Marina, amb mig punt, i el Sant cugat, que encara no ha estrenat el seu marcador, tanquen el grup.

En el grup II, el Barcelona i el Coral Colon Sabadell Chessy es mantenen a les primeres posicions amb el 100% dels punts, però en aquesta propera ronda es veuran les cares i veurem quin serà el resultat. Aquest matx tan important serà un dels dos matxos que es retransmetran pel web de les retransmissions de la Federació i que es podrà seguir des de les 16:30 hores. No cal dir que serà un matx molt emocionant!. El matx de l’altre grup serà Valls - Andorra on els del Principat han d’intentar guanyar per desmarcar-se dels seus perseguidors, que estan a mig punt, i els de l’Alt Camp per intentar passar a la següent fase com a campions.

Imatge del matx Valls-Sant Cugat.

Mollet, Sant Andreu i Cerdanyola del Vallès són els 3 equips cuers del grup amb 1 punt.

Pel que fa a la Primera Divisió, en el Grup I, el Tres Peons-Edami encara és imbatible, seguit del Llinars HGC renting que no deixa la segona posició. De ben a prop, el Gerunda amb els mateixos punts que el club del Vallès Oriental després de guanyar els seus respectius matxos.

En el grup II, el Vila Olímpica segueix el seu camí cap a l’ascens després de la seva victòria al Sant Adrià. Encapçala la classificació provisional amb 4.5 punts, mentre que La Lira el segueix a mig punt i el Terrassa, tercer classificat, a un punt del líder.

A la Segona Divisió tampoc no hi ha hagut molt moviment a les capçaleres de les classificacions, en el grup de Barcelona, el Foment Martinenc B continua líder amb 5 de 5, igual que el Santa Coloma de Queralt en el grup de Tarragona i el Calldetenes en el grup de Girona que també tenen el 100% dels punts. Pel que fa al grup de Lleida, el Tres Peons B es col·loca líder provisional empatat amb el Torà i l’Andorra B, aquest últim després de les taules amb el Balaguer, equip que els empaita a la classificació.

Així que ja s’intueix que hi haurà emoció en totes les categories de la present Lliga Catalana i que es pot seguir en el web d’aquesta.