Aquelles persones que vulguin participar en el Torneig Internacional d'Escacs Sants - Ciutat de Barcelona i estiguin cercant un allotjament assequible que considerin la següent proposta: al preu de 47 € per nit i persona amb esmorzar inclòs.

Els interessats poden contactar directament a la Residència Liv Student de Sarrià comentant que s'allotgen per a participar en l'Obert de Sants.

A continuació les dades de contacte:

 

L’Obert d’escacs més important de Catalunya engega motors. Publicades les bases i inscripcions obertes, segueix amb el seu format tradicional de fer tres grups i es recupera el Campionat de Ràpides.

Del 18 al 27 d’agost, a les Cotxeres de Sants, més de sis-centes persones es donaran cita durant deu dies en un dels campionats d’escacs més important d’Europa. El XXIV Obert de Sants - Ciutat de Barcelona 2023 torna. En el següent enllaç podeu consultar tota la informació de les bases del campionat:

Circular CAT 19/2023 Bases del XXIV Open Internacional de Sants – 28è Ciutat de Barcelona

Com a novetat administrativa, la Federació Catalana d’Escacs, col·laboradora en l’organització de l’Obert de Sants a càrrec del Secretariat de Cotxeres i altres entitats, ha incorporat a la web la gestió d’inscripcions. D’aquesta forma, a més d’agilitzar les inscripcions, tot federat podrà saber al mateix moment si la inscripció s’ha efectuat correctament comprovant que ja forma part de la llista d’inscrits. Quadre resum del nou sistema d'inscripcions:

 

 

A més, i sota la supervisió de l’Àrbitre Internacional Davide Vega D'Aurelio, la llista definitiva d’inscrits la podeu consultar al següent enllaç del portal de chess-results:

XXIV Open Internacional de Sants - Ciutat de Barcelona

Per a informació d'allotjament consultar:

Allotjament pels dies de l'Obert de Sants 2023

Demà, divendres 19 d'agost, s'iniciarà l'Obert de Sants - Ciutat de Barcelona 2022 amb la participació de 552 participants. Les sales estan preparades per al tret de sortida d'aquesta nova edició, que es jugarà a les sales de les Cotxeres de Sants de Barcelona.

Tota la informació es pot trobar al web del torneig: https://cotxeres-casinet.org/escacs/

Rànquing i aparellaments

Partides en directe

A les 16:30 d'avui, dia 18 d'agost, començarà el 26è Trofeu Obert Internacional d'Escacs Ciutat de Barcelona. Els emparellaments de la 1a ronda ja es poden consultar al següent enllaç: 

GRUP A

GRUP B

En el torneig hi haurà 2 sales i per facilitar localitzar el número de tauler, hem creat un plànol de les sales de joc.

 

 

Podeu consultar-ho també en format pdf: 

Malauradament, només podran accedir a les sales els participants del Campionat i membres de l'equip arbitral i organització.

Recomanem assisteixin amb temps, ja que per entrar a les sales hauran de passar un control de temperatura.

Ja està actiu el web dedicat exclusivament al 26è Trofeu Obert Internacional d'Escacs Ciutat de Barcelona- Absolut de Catalunya Individual.

Des d'aquí podreu realitzar la vostra inscripció, consultar les bases i els participants, llegir notícies... i a mesura que s'acostin les dates del torneig (del 18 al 26 d'agost del 2021) anirem publicant cròniques, enllaços a les diferents retransmissions i més! Tot plegat en 3 idiomes: català, castellà i anglès. 

La seu principal serà la de Barcelona, a l’Auditori del Centre Cívic de les Cotxeres de Sants, C. Sants 79, de Barcelona. Aquest local és molt conegut perquè és on es disputa cada any l’Obert de Sants.

 

Us hi esperem!

Publiquem les bases respecte el 25è Magistral Ciutat de Barcelona que se celebrarà entre els dies 2 i 10 de desembre de 2020. El local de joc serà la seu social de la Federació Catalana d'Escacs, però atesa la situació sanitària no es podrà accedir com a públic.

 

 

Circular CAT 33/2020 Bases del 25è Magistral Ciutat de Barcelona

Els enfrontaments es podren consultar en el següent enllaç: https://cutt.ly/0hkbI33

Per seguir les partides: https://cutt.ly/fhkmZj0

 

 

 

Atesa la situació sanitària en la que ens trobem encara i la poca probabilitat de poder-ho dur a terme ja que arreu del món la situació sanitària no és millor que a casa nostra, l’organització de la Federació Catalana d’Escacs ha decidit cancel·lar el Barcelona World E-Chess Open - Ciutat de Barcelona 2020.

La intenció de la FCE és fer aquest format de torneig quan es pugui fer i la pandèmia estigui a nivells més baixos per garantir la seva organització.

Agraïm a totes les seus catalanes i estrangeres que s’han interessat per a l’organització i a tots els esportistes inscrits amb l’esperança que a la propera edició la pugui disputar.

BARCELONA WORLD E-CHESS OPEN -  CIUTAT DE BARCELONA 

 

Tournament FAQ's

GM Lopez Martinez Josep Manuel
ELO 2543
ESP

José Manuel va estudiar Estadística de la Universitat, però és més conegut a Catalunya com el "Super López dels Escacs", un sobrenom que se li va enganxar el 1997 al Campionat d'Espanya Juvenil, on va quedar 3r després de vèncer a Paco Vallejo, el millor espanyol natiu, a la ronda final. Ha estat Campió de Catalunya i Subcampió d'Espanya.

Tanmateix, ser un jugador destacat i en progressió, no treu que segueixi desenvolupant les seves activitats d'executiu, havent guanyat les oposicions no fa molt de temps.

GM Lopez Martinez Josep Manuel
ELO 2543
ESP
Grandmaster José Manuel López is one of the strongest professional chessplayer of Catalonia, with great perspectives in both chess and a second profession he has also chosen for living.

He studied Statistics at the University, but he is better known to the Catalan Society as the “Super López of Chess”, a nickname which he earned back in 1997 at Spanish Junior Championships, where he came 3rd beating the top Spanish born GM Paco Vallejo in the final round. He was the Catalonian Champion and Vice – Champion of Spain.

Nowadays he successfully manages not to fail practicing these his two passions and professions.