Aquest dijous, 4 de maig, s'ha dut a terme als espais de l'antiga Llotja de la Cambra de Comerç  de Reus la 3ª edició de la “Trobada Escolar d'Escacs”, en la qual han participat 320 alumnes de 3r de Primària de 9 centres educatius del Baix Camp i el Tarragonès que participen al projecte “Escacs a l’escola”.

La jornada s'ha realitzat entre les 9:45 i les 12:00 h, amb un descans a les 10:45 h en què s'ha fet una foto de família dels participants a la plaça Prim. Les escoles participants en aquesta trobada han estat les següents: La Vitxeta, Misericòrdia i Marià Fortuny de Reus; Ponent de Tarragona; Ramon Sugranyes d'Almoster; Salou de Salou; Sant Bernat Calvó de Vila-seca; Josep Fuster d'Alforja i Sant Rafael de la Selva del Camp.

La trobada, organitzada pels propis mestres de les escoles participants en coordinació amb la Regidoria d'Ensenyament i Política Lingüística de l’Ajuntament de Reus, també ha comptat amb la col·laboració del Consell Esportiu del Baix Camp i la Federació Catalana d'Escacs.