Ahir, 4 de novembre de 2018, va començar el Mundial d'edats de les categories de sub-8 a sub-12 a Santiago de Compostela (Galícia). Hi ha 17 participants catalans entre totes les categories. A la categoria sub-8 obert els tres participants, Pau Manel Prada (Paretana), Alex Villa (Montornès) i Xavier Mompel (Tortosa) van guanyar a la primera ronda. La jugadora de la categoria sub-8 femenina, Martina Lázaro (Sitges), va perdre la seva partida.

A la categoria sub-10 oberta el Daniel Salinas (Coral Colon Sabadell) va ser l'únic català que va puntuar, mentre que en Dan Clotet (Joviat), David Teply (Riu Sènia) i Raul Marcos (Ateneu Colón) van perdre les seves respectives partides. Les noies de la categoria sub-10, la Júia Pinyol (Peona i peó) i Laura Toquero (Llinars), no van tenir millors partides i també van perdre les seves partides.

A la cateogira sub-12 oberta, l'Arnau Parra (Llinars) va guanyar la seva partida i el Gerard Añó (Peó vuit) i Jordi Camprubí (Banyoles) van fer taules en el seu encontre personal. La resta d'esportistes de la categoria, l'Aitor Funes (Calldetenes) i Arnau Sanchez (Llinars) van perdre. Pel que fa la categoria sub-12 femenina, l'Arami Lobo (Llinars) va guanyar mentre que la Judit Barat (Alt Empordà) va perdre.

Vista de la sala de joc

 

Pàgina d'info64