an finalitzat els Campionats Territorials de Catalunya. Després de 9 setmanes, a Barcelona el campió ha estat el jugador del Sant Martí, el MI Fernando Valenzuela amb 7 punts, i subcampiona, després de fer taules la darrera partida amb el campió, l’Elisabeth Hapala (Cor de Marina), a mig punt de distància. En Víctor Vehí (Escola d’Escacs de Barcelona) els acompanya al podi del torneig amb 6 punts.

El jugador Fernandeo Valenzuela (a dalt) i Elisabeth Hapala (a baix).

En el grup B del mateix territorial, el campió per desempat ha estat el Cristian Molina (Comtal) amb 7 punts, igual que el segon classificat, l’Alberto Gutierrez (Espiga de les Corts), que va guanyar a la darrera ronda al Blas Rodriguez (Catalunya) que estava sempre al capdavant del torneig. Finalment, aquest jugador ha quedat tercer a mig punt dels dos primers.

 

Agrair a tots els locals que han sigut seu d’aquesta territorial, igual que el Club d’escacs Cornellà que ha estat seu al grup del Baix Llobregat durant les 9 rondes del torneig. El campió, amb 8 punts, va ser el Joaquin Exposito (Sant Feliu), seguit a mig punt del MC Alex Jose (Sant Joan Despí) i a un punt Eduard Pages (Esplugues L’avenç).

Classificació final de tots els grups