Francisco Javier Garcia, del Valls, Antoni Gallego, del Cornellà, i Yaroslav Sviridenko, Castelldefels, campions dels seus grups

El passat diumenge 11 de desembre va finalitzar el Campionat Territorial de Barcelona. Enguany ha estat el primer Territorial plenament normalitzat i això s'ha notat amb una participació de 167 inscrits entre els tres grups, molt propera als números de prepandèmia. Com a novetat és el primer any que es poden entregar els premis el mateix dia de finalització del torneig, ja que s'ha establert la política d'un grup - una seu.


La victòria en el grup A ha estat pel MF Francisco Javier Garcia Jimenez, del club Valls, amb 7,5 punts de 9. El van acompanyar en el podi el jove Pau Salvador Moya Nuñez, del club Foment, i el GM Miguel Muñoz, del club La Lira Vendrellenca.

En el grup B del Barcelonès, el triomf va ser per Antoni Gallego Montes, del club Cornellà, amb 7 punts de 9, el van acompanyar en el podi empatats a punts Emilio Donas Perez, del club Sant Adrià, i Xavier Villar Cervera, del club Tres Peons.

El grup B de Vilanova se'l va endur el sub14 Yaroslav Sviridenko, del club Castelldefels, acompanyat en el podi pel sub16 Oriol Lacasa Diaz i Vicenç Canales Garcia, ambdós del club La Gran Penya.

 

Classificació grup A

Classificació grup B - Barcelona

Classificació grup B - Vilanova