Avui diumenge a les 11:00 hores del matí s’han disputat aquests dos matxs conta la Selecció d’Aragó. El primer estava composat per una Selecció catalana que anava de sub8 fins a sub12, mentre que en el segon la selecció era de sub14 fins a sub18. Un total de 40 esportistes catalans i 40 d’Aragó.

Finalment la victòria en els dos matxs se l’han emportat els dos equips catalans, i de manera bastant convincent: 395 a 136 els sub12, mentre que els sub18 guanyaven per 334 a 122. 

Esportistes dels dos matxos disputats.

 

Dir que els esportistes convocats catalans eren els que formen part del grup de Tecnificació de la Federació Catalana més els que van fer una bona actuació en el passat Campionat de Catalunya d’edats online. Rebem peticions per incorporar d'altres, pel que aprofitem aquesta crònica per dir que tothom podrà participar amb la Selecció en alguns d’aquests matxs que estem programant, ja que la nostra previsió és la de tenir un matx setmanal contra una altra selecció durant tot el mes de juny.

Els millors jugadors catalans en la categoria Sub8-12 han estat, per aquest ordre, Alex Villa, Daniel Salinas, Arnau Muntal, Pau Manel Prada i Isaac Herman. Afegir que els deu millors jugadors del torneig han estat catalanas.

Podeu veure més informació sobre el torneig en el seguent enllaç: https://lichess.org/tournament/hvgTYRKZ

 

Pel que fa a la categoria Sub14-18, els millors jugadors catalans han estat Guerau Masagué, Abel Lázaro, Carles Martín, Joana Ros i Jan Travesset. En aquest cas, el millor jugador del torneig ha estat l'aragonés Ezequiel López,únic representant aragonés entre els deu millors.

 

Podeu veure més informació sobre el torneig en el seguent enllaç:https://lichess.org/tournament/hzi23NA4