El passat 19 d'Octubre, dia de fira a Olot, es va celebrar la quarta jornada del campionat provincial d'Actius. La participació va ser la més baixa de les quatre proves disputades. Tot i així es veieren partides de considerable nivell entre els jugadors desplaçats a Olot. 

Després d'alternances en els primers taulers, a primera hora de la tarda, l'Àlex Vidal es va instal·lar al primer escaquer i no el va deixar fins a finalitzar el torneig. Per tant, primer classificat, l'Àlex Vidal del Santa Eugènia, segon l'Emili Colls del Figueres, i tercer Didier Fernandez, també del Figueres. Per trams en aquesta ocasió els guanyadors van ser, l'Albert Badosa, del Santa Pau, en Jordi Vidal, del Santa Eugènia, en Salvador Alarcón, del Santa Eugènia, i en Oleksander Halimov, del Gerunda. El premi al millor sub-14 se l'endugué David Arribas, del Santa Eugènia.

En resum, un excel·lent torneig pels jugadors del Santa Eugènia, i molta expectació en la darrera prova d'aquest circuit a Banyoles el proper 6 de desembre.

 

actius olot

 El guanyador del torneig, l'Àlex Vidal, amb el pernil i la copa de campió.

Article del C.E. Olot

Classificació final